Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

1 hour ago, johan nagel said:

Не пише ништа конкретно, само ово

3D655B88-7B52-4AB1-BF0D-5FDAE3A6C7B6.jpeg

Иначе су океј цене али је и даље скандал пустити у продају мање од недељу дана пре прве текме

Aha, hvala, to je izgleda nesto novo.

Pogledacu.

• Replies 3.1k
  • Views 136.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Jel pratio neko tu oleksandriju ukrajinsku, koliko je težak protivniku u odnosu na AEK?

da li ćemo imati više šanse protiv njih?

taj scenario mi je daleko smisleniji, jer:

1) i da budemo egal i damo gol (a ko će da ga da!?) oni će nama dati minimum 1

2) zadnja linija ne stoji ni na staklenim nogama, promaja kao kroz otvoren prozor

3) dovoljno je da se AEK povuče, a mi ne možemo probiti blok tu ni za 16 utakmica

stoga sledeće

4) oleksandrija dolazi za koliko već, 3 nedelje gde će blagojević imati vremena da radi sa igračima i

5) odigra ako se ne varam dve utakmice super lige, što će značiti da se zadnja linija uigra

6) šta god ukrajinci da spreme za nas, trener ima više vremena da spremi tim.

zato ću revanš protiv španaca u kiparskim dresovima odgledati mirno i što je moguće ravnodušnije na radost svojih grčkih komšija, koji već glasno negoduju kad igra partizan.

Edited by twisted

Тешко да је ико пратио, једино што знамо да су некако завршили испред Шахтјора иако на папиру делују као просечна украјинска екипа. Јасно је и да је ниво фудбала тамо опао услед ратних дешавања. Опет тај Шахтјор је и даље јако озбиљан тим (а видели смо и Динамо Кијев), рецимо добили су оне Финце с којима смо и ми могли да играмо 6-0. Фактор је и та наша повезаност с Русима, чињеница да једино ми играмо тренутно с њиховим екипама, што ове Украјинце логично додатно мотивише.

Такође не верујем да ћемо до тог евентуалног двомеча успети додатно да се појачамо, можда се опорави овај штопер Милић или Сек ухвати ритам. Све у свему тренутно у овој ситуацији ми смо јасни фаворити само против екипа из Сан Марина рецимо, Ларнака и Олександрија су / би били фаворити против нас.

Али ајде да одиграмо реванш прво с Ципранима, лопта је округла и то, френетична подршка пуног стадиона rolleyes нашој младој екипи можда доведе до чуда.

Edited by johan nagel

50 minutes ago, twisted said:

Jel pratio neko tu oleksandriju ukrajinsku, koliko je težak protivniku u odnosu na AEK?

da li ćemo imati više šanse protiv njih?

taj scenario mi je daleko smisleniji, jer:

1) i da budemo egal i damo gol (a ko će da ga da!?) oni će nama dati minimum 1

2) zadnja linija ne stoji ni na staklenim nogama, promaja kao kroz otvoren prozor

3) dovoljno je da se AEK povuče, a mi ne možemo probiti blok tu ni za 16 utakmica

stoga sledeće

4) oleksandrija dolazi za koliko već, 3 nedelje gde će blagojević imati vremena da radi sa igračima i

5) odigra ako se ne varam dve utakmice super lige, što će značiti da se zadnja linija uigra

6) šta god ukrajinci da spreme za nas, trener ima više vremena da spremi tim.

zato ću revanš protiv španaca u kiparskim dresovima odgledati mirno i što je moguće ravnodušnije na radost svojih grčkih komšija, koji već glasno negoduju kad igra partizan.

oleksandrija dolazi 24 jula, što će reći da do tog meča imamo revanš protivu kiparskih smarača i meč protivu pančevaca 20 jula, dakle vremena za uigravanje nema, što se tiče eventualnih pojačanja mislim da je između 2 kola kval. moguće dodati još samo jedno novo ime na spisak prijavljenih za evropu

• no po nekim komentarima na netu oleksandriju je napustilo pola igrača na kraju sezone, doveli su 2 slobodna igrača, imaju samo jednog napasnika koji je na 18 tekmi prošle sezone postigao 0 golova, pa bi trebali biti jednako neuigrani i tu treba tražiti našu šansu hihi

znači to je to.

ako ti to znaš, zna i uprava još bolje. ide se na to, zato se niko posebno ne stresira oko AEKA

elem, u zadnje vreme čitam https://x.com/DopisnikHumska1

pa sam mu pustio link ove šimprove teme da nam se pridruži.

jednako kenja i loži se na partizan kao i svi mi ;)

Ja ne vidim kako možemo da prodjemo Kiprane.

Bilo bi dobro, jer bi imali pravo na još jedno ispadanje.

Što se tiče Oleksandrije, ne znam pojedinosti, ali svako ko može od igrača pali iz Ukrajine, što je i logično. Bilo gde, samo da se skloni.

1 hour ago, twisted said:

elem, u zadnje vreme čitam https://x.com/DopisnikHumska1

pa sam mu pustio link ove šimprove teme da nam se pridruži.

jednako kenja i loži se na partizan kao i svi mi ;)

po glasu bih rekao da je on jedan od likova sa histija, elem vredi poslušati zadnji uradak, jer jedan od njih je komšija deliji blagoju i pitao ga je zašto se nismo pojačali, zašto nisu doveli uroševića koji je slobodan igrač i trenutno bleji u betongradu, on mu reče da ljudi nisu svesni koliko u kasi kluba nema žute banke, a bivši igrači ne žele da igraju iz ljubavi i na dođem ti jednom nekad, kad se oparimo hihi

ovako kako mijatovučić i matori đavo ljaja vode klub bi realno mogli i mi sa foruma hihi

Edited by gone fishing

kupljene sezonske za ćerku i mene......istok ulaz O

tako da.......eto nas

Napred Partizan!!!!!

mene odbilo iz prvog puta, sad ću izgleda morati na stadion da odem u ponedeljak

mrtvi ticketline

meni je prošlo sve glatko, za par minuta......morao sam samo da aploudijem i neki ID dokument za ćerku

dobio mejlove o uspešnoj transakciji

btw. planiram da ovo bude godina u kojoj ću se vratiti na stadion približno u onoj meri u kojoj sam to činio ranije

u nekoj pozitivnoj varijanti vidim sebe kao 1 od 10.000........mada sam spreman i da bude 1 od 250 )

Edited by Ted

S tim da Partizan, tvrdi pomenuti izvor, neće kompletna suma leći na račun crno-belih u cugu. Navodno je sa Partizanom dogovorila da mu prvih 1.500.000 evra isplaćuje tokom pet godina, odnosno u trajanju Bažderovog ugovora sa španskim klubom, dok će drugih 1.500.000 podeliti u naredne četiri godine. To znači da su crno-beli prošle godine dobili tek 300.000 evra, dok će se od ove pa nadalje na njihov račun slivati po 675.000 evra.

A taman sam se ponadao da cemo dovesti neko pojacanje za milku i po. Jebiga..

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.