Jump to content

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

• Replies 480
  • Views 16.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• specijalna majica za danas

• ZokiAsov
    ZokiAsov

Produzilo natha

• pred početak Evrope, malo podsećanje na jednu evro tekmu i najluđih 15-20 minuta kojima sam svedočio uživo. na klupi je Jokan, pomoćnik Stevanović, sa druge strane Aragones na tribinama, po sećanju,

Posted Images

Poklonio nam sudija još koji minut bez gola.

Solidno je ovo drzimo sve u svojim rukama, vaazno je da ne primimo tri do poluvremena. Posle ce sve biti lakse...

Kako se zove onaj nas klinac sto je debitovao pre 4-5 godina? Bio jos maloletan i talentovan. Sve mi u glavi Filipovic, ali ove koje mi izbacuje gugl su neki matoriji i nisu ofanzivni..

Just now, Jimmy Kowalski said:

Kako se zove onaj nas klinac sto je debitovao pre 4-5 godina? Bio jos maloletan i talentovan. Sve mi u glavi Filipovic, ali ove koje mi izbacuje gugl su neki matoriji i nisu ofanzivni..

Filip Stevanović

Edited by Milošica

18 minutes ago, Midžeta said:

Grozni smo

Jel vreme za pakao

1 minute ago, Milošica said:

Filip Stevanović

E jeste. Nije se spominjao ovog leta, nekako sam ocekivao da mozda bude medju onim cuvenim povratnicima da ozive malo karijeru.

Edited by Jimmy Kowalski

Pa nismo u toliko podređenom položaju kako sam očekivao.

Mada su se malo i smorili posle nekoliko dobrih šansi koje su imali, od toga dva ofsajda kao ovaj sada.

Edited by Kreator

rešavamo ovo u drugom, samo da ih još malo izmorimo

bilo bi lepo da se ovde izvuče x.

U drugom napadamo na jug 😈

Prodaćemo golmana do jula.

Dugo se drzao teleoptik

Bacih pogled malo na utakmicu ,ovo kao kad Zvezda imala ekipu sa Gumom Bogdanovicem ,Blažić ,Savio i ostale vedete . Doduše i ovi su tanki dosta .

Edited by elementary