Yesterday at 16:561 day Solidno je ovo drzimo sve u svojim rukama, vaazno je da ne primimo tri do poluvremena. Posle ce sve biti lakse...
Yesterday at 17:031 day Kako se zove onaj nas klinac sto je debitovao pre 4-5 godina? Bio jos maloletan i talentovan. Sve mi u glavi Filipovic, ali ove koje mi izbacuje gugl su neki matoriji i nisu ofanzivni..
Yesterday at 17:041 day Just now, Jimmy Kowalski said:Kako se zove onaj nas klinac sto je debitovao pre 4-5 godina? Bio jos maloletan i talentovan. Sve mi u glavi Filipovic, ali ove koje mi izbacuje gugl su neki matoriji i nisu ofanzivni..Filip Stevanović Edited yesterday at 17:041 day by Milošica
Yesterday at 17:071 day 1 minute ago, Milošica said:Filip StevanovićE jeste. Nije se spominjao ovog leta, nekako sam ocekivao da mozda bude medju onim cuvenim povratnicima da ozive malo karijeru. Edited yesterday at 17:071 day by Jimmy Kowalski
Yesterday at 17:081 day Pa nismo u toliko podređenom položaju kako sam očekivao.Mada su se malo i smorili posle nekoliko dobrih šansi koje su imali, od toga dva ofsajda kao ovaj sada. Edited yesterday at 17:091 day by Kreator
Yesterday at 17:551 day Bacih pogled malo na utakmicu ,ovo kao kad Zvezda imala ekipu sa Gumom Bogdanovicem ,Blažić ,Savio i ostale vedete . Doduše i ovi su tanki dosta . Edited yesterday at 17:571 day by elementary