23 hours ago23 hr Solidno je ovo drzimo sve u svojim rukama, vaazno je da ne primimo tri do poluvremena. Posle ce sve biti lakse...
23 hours ago23 hr Kako se zove onaj nas klinac sto je debitovao pre 4-5 godina? Bio jos maloletan i talentovan. Sve mi u glavi Filipovic, ali ove koje mi izbacuje gugl su neki matoriji i nisu ofanzivni..
23 hours ago23 hr Just now, Jimmy Kowalski said:Kako se zove onaj nas klinac sto je debitovao pre 4-5 godina? Bio jos maloletan i talentovan. Sve mi u glavi Filipovic, ali ove koje mi izbacuje gugl su neki matoriji i nisu ofanzivni..Filip Stevanović Edited 23 hours ago23 hr by Milošica
23 hours ago23 hr 1 minute ago, Milošica said:Filip StevanovićE jeste. Nije se spominjao ovog leta, nekako sam ocekivao da mozda bude medju onim cuvenim povratnicima da ozive malo karijeru. Edited 23 hours ago23 hr by Jimmy Kowalski
23 hours ago23 hr Pa nismo u toliko podređenom položaju kako sam očekivao.Mada su se malo i smorili posle nekoliko dobrih šansi koje su imali, od toga dva ofsajda kao ovaj sada. Edited 23 hours ago23 hr by Kreator
22 hours ago22 hr Bacih pogled malo na utakmicu ,ovo kao kad Zvezda imala ekipu sa Gumom Bogdanovicem ,Blažić ,Savio i ostale vedete . Doduše i ovi su tanki dosta . Edited 22 hours ago22 hr by elementary