Jump to content

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Чекам да их видим уживо али делују океј дресови иако лично нисам неки фан kappa-е за разлику од већине.

Пропуснице у петак кажу, шест дана пре прве текме (укључујући викенд). Не знам да л’ је ико икад пустио тако касно сезонске. Једино ако су у фазону да не важе за европске уопште што би био баш имбецилан маркетиншки потез.

• Replies 480
  • Views 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• specijalna majica za danas

• ZokiAsov
    ZokiAsov

Produzilo natha

• pred početak Evrope, malo podsećanje na jednu evro tekmu i najluđih 15-20 minuta kojima sam svedočio uživo. na klupi je Jokan, pomoćnik Stevanović, sa druge strane Aragones na tribinama, po sećanju,

Posted Images

1 hour ago, MiddleClass said:

Dajte gif kad se ona lutka prepolovi fantom

Nmg gif da nadjem, ali 0:28 do kraja rolf

prvi bordo teget koji bude mogao da se kupi je moj.

14 hours ago, johan nagel said:

...Пропуснице у петак кажу, шест дана пре прве текме (укључујући викенд). Не знам да л’ је ико икад пустио тако касно сезонске. Једино ако су у фазону да не важе за европске уопште што би био баш имбецилан маркетиншки потез.

u duhu naseg sponzora - cekaju rezultat s kipra da bi odredili cenu iste...

22 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

1 beli će biti kupljen

@Ted kako stoji stvar sa sezonskim

nisam u Srbiji, nit sam u toku sa bilo čim u Srbiji....tako da pojma nemam

kad se vrnem onda ću da se raspitujem......pre no što ponovo odem, tamo početkom avgusta 😀

pisalo juče da počinju od ponedeljka, imajući u vidu rezultat večeras

ajmo braćo svi u glas, petarda večeras ne ide kod nas!

Sportklub
No image preview

SK: Partizanu ukinuta jedna supenzija, druga i dalje na s...

Traje Partizanova trka sa vremenom, uoči meča sa kiparskim AEK-om, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Zabrana registracije novajlija, po odluci FIFA, i dalje je na snazi!
  • Popular Post

specijalna majica za danas

12148c-1400x1400.webp

Ajmo mi

po flashscore-u kalulu u prvoj postavi... ono sto je lose je sto su tu i djurdjevic, trifunovic, jurcevic i napadac milosevic...

AEK LARNAKA – PARTIZAN
/18.30, Arena premijum 3/

Stadion: AEK Arena

Sudija: Jakob Karlsen (Danska)

AEK (4-4-2): Alomerović – Godsvil, Milićević, Roberž, Garsija – Pons, Ledes, Roden, Čakon – Rubio Marin, Kabrera.

PARTIZAN (4-2-3-1): M.Milošević – Roganović, Đurđević, Milovanović, Jurčević – Dragojević, Ugrešić – Kalulu, Natho, Trifunović – J.Milošević.

Na klupi Partizana su: golman Krunić, Stojković, dvojica Kostića, Vukotić, Sek, Karabeljov, Petrović, Simić, Jovanović, Janković i Alilović.

Nekadašnji fudbaler Partizana Đorđe Ivanović postao je pre neki dan novi član AEK-a. I danas je na klupi za rezerve, što je i očekivano, pošto jedva da je stigao i da se upozna sa saigračima. On je u redove zeleno-žutih došao iz Čukaričkog, navodno je vrednost transfera bila svega 100.000 evra, pošto su Brđani želeli da izađu u susret igraču.

Momci jel spreman vinjak.

gledam ovaj vas sastav, znam kalulua i natha

3 minutes ago, Nikodije said:

gledam ovaj vas sastav, znam kalulua i natha

Ja znam i Jurčevića.