Monday at 12:171 day Ма да класичан наручен текст, још кад видиш ко га је писао све ти је јасно.Калулуов допринос свакако није у рангу са примањима али шта ћеш, такве ствари се дешавају у фудбалу.Ово терање буквално на силу свим средствима је испод сваког нивоа али очито да не бирају начин да срежу трошкове максимално.Ко није испратио од сутра (опет касне дан из неког разлога) пуштају карте у продају. Коректне цене баш, југ 500, исток 900, запад бок 900, запад центар 1200Сад сам још и оптимиста да ће бити 15ак хиљада..
Monday at 12:251 day Jeste burekdžijski ovo napisano, al me buni što je to Joksa uzeo na sebe, koji je jedan od boljih novinara i često piše kritički intonirane tekstove.
Monday at 12:321 day Па није да му је страно да пише текстове оваквог типа. Умеју људи да претерају али није случајно још давно задужио надимак Јокса бурекџија. Што не значи да не може да буде и добар новинар (у иначе језивој конкуренцији) кад хоће.
Monday at 21:141 day sa Kaluluom ima dva problema. jedan je očito plata, koja drastično iskače iz novih platnih razreda. ali ok, to je zatečeno stanje.drugi problem je kvalitet, odnosno objektivni nedostatak istog. mada se ni tu ne moće mnogo prigovarati, pošto ni ostatak tima ne odskače kvalitetom ili ga čine neoafirmisani igrači, koji u potencijalo mogu da budu znatno kvalitetniji na svojim pozicijama.ovo što je kod Kalulua bio plus, to je pristup igri i motivacija. ona je bila, do sada, na potrebnom nivou, pa i iznad toga i mogla je da služi kao uzor večini saigrača.
Yesterday at 07:041 day +1Jedino je upitan ovaj deo oko potencijalnog kvaliteta mladjih - gledao sam svaki minut prvog tima u poslednjih godinu dana, ukljucujuci sve pripremne, ja taj potencijal ne vidim sem kod Roganovica, te eventualno Dragojevica i na kraju, bas nategnuto - Ugresica. Mali Kostic nema dovoljno minuta za oceniti ga, al' od kompletnog ostatka klinaca, nijedan ne bi mogao da udje u prvi tim moje gimnazije svojevremeno - i dalje deluje nestvarno, a gledajuci ih sta (ne) rade na terenu, kako su neki od njih zavrsili/dosli do nas uopste.
18 hours ago18 hr Kalulu nije imao jedan dobar potez u Larnaki. Jasno je da hoće da ga oteraju ali čovek bukvalno ništa nije uradio osim što je kraj utakmice vukao tamo nogu po terenu. A realno ga ne bi ni suspendovali sa onog turnira u Moskvi da nije napravio neko sranje jer im je bio potreban za uigravanje tima, ne mogu bez njega, zato je i igrao na Kipru.
16 hours ago16 hr “Направио је срање” тако што је закаснио на припреме, зна се како се то кажњава, није ни први ни последњи који је то урадио. Једноставно су хтели да му пошаљу поруку у фазону ‘иди више човече не желимо те овде’. Тек кад су скапирали да тај блеф није прошао и да је новајлија Сек очито неспремнији него што су мислили, решили су да га врате пред Кипар јер отприлике нема ко да игра.Иначе прва ствар коју су требали да ураде кад су дошли је да раскину сарадњу са овим ретардираним тикетлајном. Невероватно колико су неспособни, ем су пустили пропуснице пет дана пре текме (то иде на клуб), ем се гомила људи мучи са онлајн наручивањем / плаћањем, ем тамо испред стадиона чекаш у једној редини сат времена, небитно да ли си већ платио и само треба да подигнеш, или си резервисао или тек треба да декламујеш податке.. Језиво лоша организација што клуба што ових неспособњаковића.
15 hours ago15 hr 23 minutes ago, johan nagel said:Иначе прва ствар коју су требали да ураде кад су дошли је да раскину сарадњу са овим ретардираним тикетлајном. Невероватно колико су неспособни, ем су пустили пропуснице пет дана пре текме (то иде на клуб), ем се гомила људи мучи са онлајн наручивањем / плаћањем, ем тамо испред стадиона чекаш у једној редини сат времена, небитно да ли си већ платио и само треба да подигнеш, или си резервисао или тек треба да декламујеш податке.. Језиво лоша организација што клуба што ових неспособњаковића.+milijardumene jebavaju treći put mi ne prolazi uplata, s tim da oni tl to moraju ručno da čekiraju da bih ja mogao ponovo da pokušamotićiću sutra direkt na stadion pre posla, pa ako stignem, stignem. ako ne stignem odustajemmrtvi ticketline, lepo ih je ostoja odjebao posle prve godineesad ne može ni da se pristupi toj stranici Edited 15 hours ago15 hr by kud u maglu Simoviću
15 hours ago15 hr И мој ортак један има сличан проблем, ево већ два дана се јебава с њима. На стадиону данас константних 20ак људи, што му дође бар 45 мин чекања.
15 hours ago15 hr hvala, znači mi taj infopri tom da bi odčekirali, treba da ih uloviš do 16 pošto se do tada javljaju, sad gledam od petka imam 22 poziva ka tl-u i uspešno jedno otkazivanje🤬
15 hours ago15 hr Пробај на мејл шта можеш да изгубиш (сем још мало живаца), тај мој ортак им је послао неколико и за дивно чудо на један су му одговорили синоћ и средили (један проблем, сад га јебе други )
15 hours ago15 hr Ја их прозивам а све ми прошло из прве.. И пасвордоресетовање и онлине плаћање. Ал биће да ме усрало, како се коме заломи изгледа.