Jump to content

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

zapravo nakon ispadanja krajem meseca imaćemo 21,5 poena za sledeću sezonu uefa kvalifikacija, tj svega 0,5 manje nego ove godine, tek onda dolazi na red brisanje sezona sa po 7 i 8 poena, sezona koje nam omogućavaju status nosioca sve do kraja kval. za le ili lk

• Replies 480
  • Views 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• specijalna majica za danas

• ZokiAsov
    ZokiAsov

Produzilo natha

• pred početak Evrope, malo podsećanje na jednu evro tekmu i najluđih 15-20 minuta kojima sam svedočio uživo. na klupi je Jokan, pomoćnik Stevanović, sa druge strane Aragones na tribinama, po sećanju,

Posted Images

Nećemo baš toliko ukanaliti koeficinet, čak i da totalno batalimo ovu evropsku sezonu. Za naredne kvalifikacije nam se briše "samo" 2 poena iz sezone 20/21.

Edit: upade gone sa istim komentarom

Edited by Profesionalac

25 minutes ago, mozzer said:
Telegraf.rs
No image preview

Alarm se upalio, dosta je praznih obećanja: Partizanu su...

Ukoliko na Kipru nisu potrošeni i poslednji promili sreće, te se delić iste prelije i na beogradski revanš, a Partizan uspe nekako da eliminiše AEK iz Larnake i.

Od A do SH SVE JASNO

Jeste, sada ce alarm da se upali pa ce da dovedu pojacanja. Ovaj nazovi novinar ko da je sa Marsa pao, ne vredi sto su milion puta ponovili da se nema para uopste za kvalitetna pojacanja, da je max plata nekih 20k. Juce je malo falilo da izadjemo bez ijednog novajlije zbog dugovanja nekih 350k, u poslednji cas platili (pitaj boga gde su nasli pare i kome sad duguju zbog pozajmice). I situacija se sigurno nece popraviti u dogledno vreme i stalno ce iskakati nova potrazivanja, jer cim dovedes nekog novog igraca, pa makar i za 20k, odmah ce neko da ti trazi pare sto mu dugujes (sa pravom naravno) i tako te blokira.

Mislim da je @theanswer u pravu, i da ovo jeste poslednja sezona u kojoj ćemo biti nosioci.

Da, nama se brišu samo 2 boda. Ali, sistem takmičenja je promenjen, daleko više timova igra grupe, i igra se više utakmica, što znači da će dosta timova skupiti poprilično bodova i preskočiti nas.

46 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Jeste, sada ce alarm da se upali pa ce da dovedu pojacanja. Ovaj nazovi novinar ko da je sa Marsa pao, ne vredi sto su milion puta ponovili da se nema para uopste za kvalitetna pojacanja, da je max plata nekih 20k. Juce je malo falilo da izadjemo bez ijednog novajlije zbog dugovanja nekih 350k, u poslednji cas platili (pitaj boga gde su nasli pare i kome sad duguju zbog pozajmice). I situacija se sigurno nece popraviti u dogledno vreme i stalno ce iskakati nova potrazivanja, jer cim dovedes nekog novog igraca, pa makar i za 20k, odmah ce neko da ti trazi pare sto mu dugujes (sa pravom naravno) i tako te blokira.

On je najbolji novinar koji prati FKP.

Niko nije sa Marsa pao - covek lepo pise ako hocete da prodjete dovvedite pojacanja.

Znamo ko to sve blokira vec 12-15 godina kao sto je napisano u tekstu.

Foking CACILEND....

Just now, mozzer said:

On je najbolji novinar koji prati FKP.

Niko nije sa Marsa pao - covek lepo pise ako hocete da prodjete dovvedite pojacanja.

Znamo ko to sve blokira vec 12-15 godina kao sto je napisano u tekstu.

Foking CACILEND....

Ne pise lepo nego glupo. Svako moze da kaze "dovedite pojacanja", ali niko nema resenje kako da se oslobodis ogromnog duga..

Ja stvarno ne znam u kojoj drzavi (pardon, kvazi-drzavici) vi zivite

Pozz

izašle sezonske, cene popularne ako se uzme u obzir cenovna politika košarkaške sekcije

7 soma stari jug dzaba. Vazi i za sve evropske

... obe

glibavi ticketline, odjebao me i sad mi kaže da sam kupio max broj ulaznica po jmbg-u

pas mater

kupiću za ćerku i sebe kad se vrnem......istok centar

Znam da lani nije moglo da se narucuje iz inostranstva. Jel menjano sta?

8 minutes ago, Њујоркер said:

Znam da lani nije moglo da se narucuje iz inostranstva. Jel menjano sta?

Sredio Mijat da moze za Crnu Goru fantom

Не пише ништа конкретно, само ово

3D655B88-7B52-4AB1-BF0D-5FDAE3A6C7B6.jpeg

Иначе су океј цене али је и даље скандал пустити у продају мање од недељу дана пре прве текме

Btw ako prođemo dalje u narednom kolu nas verovatno čeka Celje koji je u gostima pobedio 3:2. Još 1 motiv više našima da prođu dalje jer čemo u narednom kolu biti oba puta domačini 😁