May 28May 28 1 minute ago, Serena said:Ne znam dal ste ovo videli Izgubila u prvom kolu.Ispala i Maša iz Pireja :(. Hamad vodi 2:0 a Kec 1:0.
May 28May 28 Rud na konopcima. Nuno ce izgleda sa krompirom da ga isprati.Kakvu frizuru ima šiška sav je na strafte.Uze mu Marozan set
May 28May 28 Do kad ovaj pokojni ES ima ugovor za RG? Svake jebene godine jebeni Điro na jednom kanalu, a na drugom više reportaža o tenisu nego tenisa, a i kad ima tenisa obavezno prenos domaćeg takmičara.
May 28May 28 I dobila set Olga 🥰A crnu Emu Radukanu, GS osvajacicu opet isprasila hipnotisana. Doduse prosli put je bilo 61 60, sad 61 62.
May 28May 28 Kako je prijatan ovaj Luka Pui, nisam znala da se penzionisao i da je postao komentator.Ovaj šišmiš Vilander nikako da ode u penziju
May 28May 28 12 minutes ago, Cash said:Koliko je Cicipas propo.Nije on toliko propo koliko su se ovi moji zabari raspistoljili.3 hours ago, Ras said:Živi za dan kada će pobjediti Đokovića.Ja navijam da se to desi makar bilo na nekoj egzibiciji.