Jump to content

Pump it UParizu za 25 - RG2025

Featured Replies

Ipak je Sinner - Bublik bilo finale pre finala

• Replies 459
  • Views 19.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• da Tokom celog turnira, a pogotovu ovog meča me jako emotivno vozi osećaj da smo došli do samog kraja. Sećam se ko juče da je bilo kad sam na malom televizorčiću u sobi 2008. gledao polufinale RG, b

• Auu šta ovde može da se pročita, Nole bezvoljan, Nole bezkrvan Nole poklonio pobedu Sinneru. Jebote jel ste vi uopšte gledali meč i pre svega jel ste svesni protiv kakve mašine je Nole danas igrao. Vr

Posted Images

15 minutes ago, ubibobi said:

Glupo pitanje, jel se uzimalo već bez izgubljenog seta?

Nadal 4 puta, Borg dva i Nastase 1

RG

Ima zivota u Karlosu, sad da ne sjebe treci set pa polako gem po gem, moze ovo da se okrene

Imam utisak da bi Nadal i Novak u prajmu pocistili obojicu a i onaj pomahnitali Vavrinka i Marej kad je kidao i mozda jos poneko iz stare garde, ovako izgledaju nadmocno zbog slabe konkurencije

Edited by Zli Gli

Op op idemo

Takoe bre lutkice mursijska, pokazi ko je pravi naslednik Đovaka i Rafice

Jos bolje ispalo ovo sa izgubljenim brejkom pa ribrejkom za set, opet ce prvi servirati (mada je borba na skoro svaki servis obojice, nije da je neka prednost osim psiholoske mozda)

Moram da idem, čuvajte mi tenis i Karlosa

Izgleda da nece da moze, lazni zabar mnogo bolji za sad u cetvrtom setu, hladan kao spricer

Evo brejka, ako ne vrati u narednom gemu za 4-4 gotovo je jbg, ovaj igra bez vecih oscilacija

Lebe mekani, sta se ovo desava, kakva nicim izazvana drama

auu

preokret veka na pomolu

2:1, 5-3, 40:0* ako se ne varam

Ili ipak ne

Ma tako jeeeee šiško jedna garava!

kakva mecina epska jebena. ajmo karlitose !!

Brejk, idemo, Karlose šiškice!

Ovaj Karols kao love child Noleta i Rafe.