June 7Jun 7 Kako je divlja Sabalenka, ni slucajno nekad neki plan B nego samo udri pa sta budeStrasno los tenis u finalu
June 7Jun 7 ali rolex sa unapred pripremljenom reklamom za Gof koliko mi je drago sto im se nije prodao, ne mogu opisat ...ni njima ni onom proizvodjacu sportske opreme
June 7Jun 7 6 minutes ago, TS-CS said:ali rolex sa unapred pripremljenom reklamom za Gof koliko mi je drago sto im se nije prodao, ne mogu opisat ...ni njima ni onom proizvodjacu sportske opremeko?
June 8Jun 8 Dobro su se držale 2 seta Krunićka i Danilina, aonda propadoše u trećem setu. 4:0 za Erani i Paolini.
June 8Jun 8 Sve u svemu odličan turnir na njih dve, Paolini i Erani su bile preiskusne u ključnim momentima.
June 8Jun 8 Idemo Karlitose, razguzi džindžera bez duše, Berdiha 2.0, nemoj da me razocaras i tiE: i nisam stigla juče, mnogo mi je drago zbog Koko da ne kazem Kokiške Edited June 8Jun 8 by Midžeta
June 8Jun 8 cedjenje suve drenovine na startu, cetiri gema pola sata.moja prognoza, alkaraz u pet setova
June 8Jun 8 Ne mora da znaci, mnogo je bolji Alkaraz, ako zadrzi brejk u prvom setu moze to da bude i rutinska pobeda
June 8Jun 8 Inače, dok sam gledala dublove, komentator reče da je ES produžio ugovor za prenose grend slemova do 2030.godine. Horor.