Jump to content

Pump it UParizu za 25 - RG2025

Featured Replies

Ajoooj

• Replies 379
  • Views 14.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• da Tokom celog turnira, a pogotovu ovog meča me jako emotivno vozi osećaj da smo došli do samog kraja. Sećam se ko juče da je bilo kad sam na malom televizorčiću u sobi 2008. gledao polufinale RG, b

• Auu šta ovde može da se pročita, Nole bezvoljan, Nole bezkrvan Nole poklonio pobedu Sinneru. Jebote jel ste vi uopšte gledali meč i pre svega jel ste svesni protiv kakve mašine je Nole danas igrao. Vr

• Ovaj mec je bio doktorat tenisa pod stare dane. Bar 10ak udaraca za sva vremena Iskreno nisam verovao da ima ovo jos u sebi. @Serena 35% nije bas malo.

Posted Images

Najgori smečer u top 100 ikada

Svetlo, ma važi

Opa Robert Kraft u publici...

Nikad nije naučio smeč...

Sad uključio Strim i već mogu slobodno da kažem ....

im-out-we-out.gif

dodjes u tajbrejk i ovako bez krvinodigras. ne razumem zaista

Preko 50 neiznudjenih gresaka, Nole je ovde, pre svega, sam sebe porazio.

Edited by Jeremija

odličan drogoš, zasluženo finale. dosta je i kljako doprineo, doduše. biće dobro finale.

PeMzija

Koliko mi ide na kurac Siner...

28 minutes ago, 1n54jd3r said:

Ovaj gresnik ce proci slicno kao Nole. Osvajace, bice broj 1, ali nikada ga publika van Italije voleti nece. Srecom po njega, covek je emocija bez pa ga nece preterano tangirati.

Potpuno zasluženo za Sinera. Meni je na početku bio simpa klinac pa mi se skroz smučio, kako ga nije ni najmanje blam.

Jebeni Teon Grejdžoj sa reketom

novaku svaka cast sta izvlaci na turnirima.

covek igra za klasu atraktivnije od grejdzoja, koji samo prebacuje, igra nekako ravno i dosadno.

@STARMAN meni je bio antipatican od pocetka. ovo sa dopingom mu cak i ne uzimam za zlo. takav igrac treba da bude u tenisu svakako