Jump to content

Pump it UParizu za 25 - RG2025

Featured Replies

Meni bitno da nema italijana na putu do Zvereva, a njihov mec bi bio kljako protiv kljake koji bi trebalo da dobije ovaj nas zbog vise mozga u glavi.

• Replies 101
  • Views 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hamad prošao u R3.

• Mute i Đoković su igrali pre oko 2 godine , ne sećem se gde, kada je Muteu zazvinio telefon u torbi. Lik je prišao torbi, seo, javio se , posle je po tviteru pisalo da je rekao: " ne mogu sada mama,

• Serena
    Serena

@Ros bravo za naslov 👍 Od kad pratim Novaka najteze mi pada gledanje RG. Uvek mu tamo nesto nije bilo potaman. Ranije raspored meceva, igranje na sporednim terenima, sunce u oci, verat koji dize prasi

Posted Images

Novak ako prođe prva tri kola i stigne do Medvedeva, u dupe da se šutira.

Juče u Ženevi je posle 70 minuta na terenu već bio olupina, plus neki žuljevi na desnom stopalu.

Ne znam kako može da podigne formu za tako kratko vreme i dobaci do druge nedelje u Parizu.

Dobar žreb. Ne znam u kakvom je stanju fizički pošto od Majamija praktično nije igrao ali valjda ima snage da još koji put ubaci u GS mode i podigne formu iz meča u meč. Samo da do polufinala izbegne maratone u pet setova protiv Mutea i Medvedeva a onda je sve moguće.

Bitno je i da ostane čitav do Vimbldona jer su tu šanse dosta veće za 25.

Počelo je, Hamad Međedovic je prošao u 2.kolo. Nisam znao da kod žena još Kvitova igra.

Medjed ima dobar zreb, uz malo srece mogao bi da se proslavi ovde

a na eurosportu od ranog jutra smaraju s Rafom ... i ispracaju ga po deseti put

4 hours ago, Cash said:

Počelo je, Hamad Međedovic je prošao u 2.kolo. Nisam znao da kod žena još Kvitova igra.

Petra se udala, porodila i od skoro pokusava da se vrati u igru.

Prošla i Olga.

Kec okrenuo 0:2 (dva izgubljena TB) thumbup

In other news, Oldtajmer na dobrom putu da izbaci Fritz-a 2:1

Otkud sudije na RG?

Je to samo kod njih ili na svim slemovima?

Vidim da su oštetili Kecmanovića za loptu u autu od 10 cm, jbt robot ne greši toliko.

Kakav raspad u 3.setu ovog što igra protiv Sinnera. vesala2

Ja se zainteresovala za mec kad je u trecem bilo 4 0 za Francuza, reko evo iznenadjenja, a ono ćorak, 7 5 za dzogavog.

Tako da ce u sledecem kolu starog prevaranta, drogasa Gaskea u penziju ispratito mladi gresnik.

5 hours ago, Arkadija said:

Otkud sudije na RG?

Pa moraju ove divne Lacoste kombinacije da izreklamiraju rolleyes

Onaj jedan debeli u dzemperu isti Vasil Tupurkovski 😂

nisam znao da cilic i dalje igra

• Author
8 hours ago, banecare1 said:

nisam znao da cilic i dalje igra

ne da se mali od gospe

Matteo Berrettini, Marin Cilic and Kei Nishikori were nominated for Comeback Player of the Year in the 2024 ATP Awards.

Ijao Italijani ocajni zbog Sinerove odevne kombinacije lolol a stvarno je bljak. Kao da je krenuo da kruni kukuruze pa obuko nesto prastaro da se ne uprasi 😅

Edited by Serena

A Dolaruma gospodin.