May 22May 22 Meni bitno da nema italijana na putu do Zvereva, a njihov mec bi bio kljako protiv kljake koji bi trebalo da dobije ovaj nas zbog vise mozga u glavi.
May 22May 22 Novak ako prođe prva tri kola i stigne do Medvedeva, u dupe da se šutira. Juče u Ženevi je posle 70 minuta na terenu već bio olupina, plus neki žuljevi na desnom stopalu. Ne znam kako može da podigne formu za tako kratko vreme i dobaci do druge nedelje u Parizu.
May 22May 22 Dobar žreb. Ne znam u kakvom je stanju fizički pošto od Majamija praktično nije igrao ali valjda ima snage da još koji put ubaci u GS mode i podigne formu iz meča u meč. Samo da do polufinala izbegne maratone u pet setova protiv Mutea i Medvedeva a onda je sve moguće.Bitno je i da ostane čitav do Vimbldona jer su tu šanse dosta veće za 25.
Sunday at 11:315 days Počelo je, Hamad Međedovic je prošao u 2.kolo. Nisam znao da kod žena još Kvitova igra.
Sunday at 14:265 days Medjed ima dobar zreb, uz malo srece mogao bi da se proslavi ovdea na eurosportu od ranog jutra smaraju s Rafom ... i ispracaju ga po deseti put
Sunday at 16:235 days 4 hours ago, Cash said:Počelo je, Hamad Međedovic je prošao u 2.kolo. Nisam znao da kod žena još Kvitova igra.Petra se udala, porodila i od skoro pokusava da se vrati u igru.
Monday at 14:094 days Kec okrenuo 0:2 (dva izgubljena TB) In other news, Oldtajmer na dobrom putu da izbaci Fritz-a 2:1
Monday at 15:484 days Otkud sudije na RG? Je to samo kod njih ili na svim slemovima?Vidim da su oštetili Kecmanovića za loptu u autu od 10 cm, jbt robot ne greši toliko.
Monday at 21:124 days Ja se zainteresovala za mec kad je u trecem bilo 4 0 za Francuza, reko evo iznenadjenja, a ono ćorak, 7 5 za dzogavog.Tako da ce u sledecem kolu starog prevaranta, drogasa Gaskea u penziju ispratito mladi gresnik.5 hours ago, Arkadija said:Otkud sudije na RG?Pa moraju ove divne Lacoste kombinacije da izreklamiraju Onaj jedan debeli u dzemperu isti Vasil Tupurkovski 😂
Tuesday at 07:163 days Author 8 hours ago, banecare1 said:nisam znao da cilic i dalje igrane da se mali od gospeMatteo Berrettini, Marin Cilic and Kei Nishikori were nominated for Comeback Player of the Year in the 2024 ATP Awards.
Tuesday at 11:373 days Ijao Italijani ocajni zbog Sinerove odevne kombinacije a stvarno je bljak. Kao da je krenuo da kruni kukuruze pa obuko nesto prastaro da se ne uprasi 😅 Edited Tuesday at 11:413 days by Serena