May 22May 22 Meni bitno da nema italijana na putu do Zvereva, a njihov mec bi bio kljako protiv kljake koji bi trebalo da dobije ovaj nas zbog vise mozga u glavi.
May 22May 22 Novak ako prođe prva tri kola i stigne do Medvedeva, u dupe da se šutira. Juče u Ženevi je posle 70 minuta na terenu već bio olupina, plus neki žuljevi na desnom stopalu. Ne znam kako može da podigne formu za tako kratko vreme i dobaci do druge nedelje u Parizu.
May 22May 22 Dobar žreb. Ne znam u kakvom je stanju fizički pošto od Majamija praktično nije igrao ali valjda ima snage da još koji put ubaci u GS mode i podigne formu iz meča u meč. Samo da do polufinala izbegne maratone u pet setova protiv Mutea i Medvedeva a onda je sve moguće.Bitno je i da ostane čitav do Vimbldona jer su tu šanse dosta veće za 25.
May 25May 25 Medjed ima dobar zreb, uz malo srece mogao bi da se proslavi ovdea na eurosportu od ranog jutra smaraju s Rafom ... i ispracaju ga po deseti put
May 25May 25 4 hours ago, Cash said:Počelo je, Hamad Međedovic je prošao u 2.kolo. Nisam znao da kod žena još Kvitova igra.Petra se udala, porodila i od skoro pokusava da se vrati u igru.
May 26May 26 Kec okrenuo 0:2 (dva izgubljena TB) In other news, Oldtajmer na dobrom putu da izbaci Fritz-a 2:1
May 26May 26 Otkud sudije na RG? Je to samo kod njih ili na svim slemovima?Vidim da su oštetili Kecmanovića za loptu u autu od 10 cm, jbt robot ne greši toliko.
May 26May 26 Ja se zainteresovala za mec kad je u trecem bilo 4 0 za Francuza, reko evo iznenadjenja, a ono ćorak, 7 5 za dzogavog.Tako da ce u sledecem kolu starog prevaranta, drogasa Gaskea u penziju ispratito mladi gresnik.5 hours ago, Arkadija said:Otkud sudije na RG?Pa moraju ove divne Lacoste kombinacije da izreklamiraju Onaj jedan debeli u dzemperu isti Vasil Tupurkovski 😂
May 27May 27 Author 8 hours ago, banecare1 said:nisam znao da cilic i dalje igrane da se mali od gospeMatteo Berrettini, Marin Cilic and Kei Nishikori were nominated for Comeback Player of the Year in the 2024 ATP Awards.
May 27May 27 Ijao Italijani ocajni zbog Sinerove odevne kombinacije a stvarno je bljak. Kao da je krenuo da kruni kukuruze pa obuko nesto prastaro da se ne uprasi 😅 Edited May 27May 27 by Serena