Yesterday at 14:361 day Author 3 minutes ago, Milošica said:Aleksandra Krunić u finalu dubla!sta li misli njena predvidjena partnerka koja je aleksandri dala korpu pre pocetak turnira, pa vrlo brzo ispala.karma
Yesterday at 14:371 day 1 minute ago, Cash said:Rutinski ga Karlitos odrađuje pa nije baš, morao je da se baš pomuči da dođe do taj brejka
Yesterday at 14:381 day 5 minutes ago, Arkadija said:Nešto mi štuca i posrće Karlitos.Podriguje, a mozda bi i prdnuo ali mu zvucnici iza ledja Uze set Siska ali ga to nece spasiti poraza.14 minutes ago, Ros said:dodas i nike, pa vodjenje atp-a od strane italijana, i tu smo negde. malo italia mafia, malo big moneyGde je nestao moj post koji si citirao
Yesterday at 14:391 day Author Just now, Serena said:Gde je nestao moj post koji si citirao na prethodnoj strani je
Yesterday at 14:411 day 4 minutes ago, Ros said:sta li misli njena predvidjena partnerka koja je aleksandri dala korpu pre pocetak turnira, pa vrlo brzo ispala.karma Santamaria je ispala u prvom kolu i to sa 60 60.
Yesterday at 17:081 day Koliko mi je antipatican brdsko planinski svaba, nadam se da isto toliko nervira i Novaka i da ce ga razvlaciti po terenu dok mu se ove kljakave noge na zapetljaju i vezu u cvor.