Jump to content

Pump it UParizu za 25 - RG2025

Featured Replies

Opa, uze Muzeti prvi set. Prvi put mu vidim trenera, pravi tetak izbosne.

• Replies 379
  • Views 14.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• da Tokom celog turnira, a pogotovu ovog meča me jako emotivno vozi osećaj da smo došli do samog kraja. Sećam se ko juče da je bilo kad sam na malom televizorčiću u sobi 2008. gledao polufinale RG, b

• Auu šta ovde može da se pročita, Nole bezvoljan, Nole bezkrvan Nole poklonio pobedu Sinneru. Jebote jel ste vi uopšte gledali meč i pre svega jel ste svesni protiv kakve mašine je Nole danas igrao. Vr

• Ovaj mec je bio doktorat tenisa pod stare dane. Bar 10ak udaraca za sva vremena Iskreno nisam verovao da ima ovo jos u sebi. @Serena 35% nije bas malo.

Posted Images

Ma bravo Muzoooo baletanu!

Bekend mu je jedna poezija.

Šiška deluje tromo kao da se prejeo slavonskog kulena lolol

Odlican ribrejk Musetija, bice ovo dobar mec.

Karlito nervozan, temperamentan ko i uvek, lako moze da izgori. Italijan smiren i zajeban, nikad stabilniji i konstantniji. Otvoreno skroz.

kakve ovo balone salje muzeti

• Author

ako bude italijansko finale, onda će to biti jedna vrlo neprijatna situacija. igrala bi ga dva igrača koja ne bi ni smela biti u finalu da im se sudilo kako je suđeno nekim drugim igračima

italia mafia

3 minutes ago, Ros said:

ako bude italijansko finale, onda će to biti jedna vrlo neprijatna situacija. igrala bi ga dva igrača koja ne bi ni smela biti u finalu da im se sudilo kako je suđeno nekim drugim igračima

italia mafia

Sad će forumski Italijani da te razapnu fantom

• Author
3 minutes ago, Milošica said:

Sad će forumski Italijani da te razapnu fantom

oprem dobro D

25 minutes ago, Ros said:

italia mafia

Gresnika i otresacicu glave je spasila robije svajcarska Rolex mafija, a lepog Muzu smekerski osmeh. Tako da niht italia mafija rolleyes

• Author
Just now, Serena said:

Gresnika i otresacicu glave je spasila robije svajcarska Rolex mafija, a lepog Muzu smekerski osmeh. Tako da niht italia mafija rolleyes

dodas i nike, pa vodjenje atp-a od strane italijana, i tu smo negde. malo italia mafia, malo big money

Edited by Ros

Ovaj tajbrejk znaci sve Musetiju.

Nešto mi štuca i posrće Karlitos.

Aleksandra Krunić u finalu dubla!

Sad ce biti bas tesko.

7 minutes ago, Arkadija said:

Nešto mi štuca i posrće Karlitos.

Rutinski ga Karlitos odrađuje fantom