Thursday at 13:382 days 12 minutes ago, Cash said:Sabalenka krenula silovito.Neka je bas 💪🏼 cetvorostruka pobednica RG ima prejadan drugi servis a prvi zatajio.Novak & Arina u borbi protiv drogosa. Edited Thursday at 13:432 days by Serena
Thursday at 13:512 days Bome Arinu uhvatila kriza.Kakve greške pravi neverovatno. Edited Thursday at 13:542 days by Cash
Thursday at 14:012 days 2 hours ago, Serena said:Jbt ovi moji italijani su toliko nesrecni sto je Djoko prosao i sta mu sad nalaze za manu, tapka lopticu predugo da bi ometao protivnika , prekoracuje dozvoljeno vreme oni videli svojim ocima, a sudija ga ne opominje
Thursday at 15:482 days Hakovala joj program Bravo za tigricu ali ce je Francuskinja u finalu dobiti.Ne znam gde sam procitala da se na nekom turniru pre RG protivnica Francuskinje zalila sudiji da ova smrdi i zamolila da joj kaze da stavi dezodorans Edited Thursday at 15:482 days by Serena
Thursday at 16:152 days Francuzi pricaju nekom da smrde. Izgleda da je ipak britanka rekla za nju da smrdi.https://www.independent.co.uk/sport/tennis/harriet-dart-deodorant-lois-boisson-apology-b2733868.html
Thursday at 16:542 days HahaahahahahhahahahhahahahahaaahahahahaIskr ako ne stavlja dezodorans ja sam #teamHarriet
Thursday at 17:232 days 1 hour ago, bags said:Francuzi pricaju nekom da smrde. Izgleda da je ipak britanka rekla za nju da smrdi.https://www.independent.co.uk/sport/tennis/harriet-dart-deodorant-lois-boisson-apology-b2733868.htmlPa to sam i napisala, protivnica Francuskinje se zalila na smrad
Thursday at 21:201 day 10 hours ago, Serena said:Jbt ovi moji italijani su toliko nesrecni sto je Djoko prosao i sta mu sad nalaze za manu, tapka lopticu predugo da bi ometao protivnika , prekoracuje dozvoljeno vreme oni videli svojim ocima, a sudija ga ne opominje Salu na stranu ali mislim da je ne mali broj puta stvarno prekoracio i to zaista ubija u pojam ali dobro, posto je nas onda mu oprastamo
Yesterday at 06:001 day 8 hours ago, Zli Gli said:Salu na stranu ali mislim da je ne mali broj puta stvarno prekoracio i to zaista ubija u pojam ali dobro, posto je nas onda mu oprastamoJeste, al ajde da mu odglumim advokata nakratko. U mnogo slučajeva je bilo nakon dugačkog i teškog poena, Louise ima osećaj za igru pa maksimalno razvuče pre saopštavanja rezultata, a vreme teče od momenta kad se rezultat saopšti, plus publika koja je povremeno bila kao na DC pa krene neka vika tokom pripreme za servis, dok ih sutkinja umiri, ne može onda da mu sudi prekoračenje, mora da ga istoleriše i slično.U suštini jeste puno puta prekoračio vreme, ali u stvari nije, Edited yesterday at 06:011 day by Jean-Luc Picard
Yesterday at 12:231 day U prvom SF za elegantnog tatu Lorenca Nego kad ce vise ovaj šišmiš Mac u penziju