Jump to content

Pump it UParizu za 25 - RG2025

Featured Replies

12 minutes ago, Cash said:

Sabalenka krenula silovito.

Neka je bas 💪🏼 cetvorostruka pobednica RG ima prejadan drugi servis a prvi zatajio.

Novak & Arina u borbi protiv drogosa.

Edited by Serena

• Replies 379
  • Views 14.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• da Tokom celog turnira, a pogotovu ovog meča me jako emotivno vozi osećaj da smo došli do samog kraja. Sećam se ko juče da je bilo kad sam na malom televizorčiću u sobi 2008. gledao polufinale RG, b

• Auu šta ovde može da se pročita, Nole bezvoljan, Nole bezkrvan Nole poklonio pobedu Sinneru. Jebote jel ste vi uopšte gledali meč i pre svega jel ste svesni protiv kakve mašine je Nole danas igrao. Vr

• Ovaj mec je bio doktorat tenisa pod stare dane. Bar 10ak udaraca za sva vremena Iskreno nisam verovao da ima ovo jos u sebi. @Serena 35% nije bas malo.

Posted Images

Bome Arinu uhvatila kriza.

Kakve greške pravi neverovatno.

Edited by Cash

2 hours ago, Serena said:

Jbt ovi moji italijani su toliko nesrecni sto je Djoko prosao i sta mu sad nalaze za manu, tapka lopticu predugo da bi ometao protivnika , prekoracuje dozvoljeno vreme oni videli svojim ocima, a sudija ga ne opominje lolol

image.png

Sabalenka demolirala Igu u trećem setu sa 6:0

ovo malo sto sam gledao deluje kao da se samodemolirala

Ala je razvali.

Hakovala joj program lolol

Bravo za tigricu ali ce je Francuskinja u finalu dobiti.

Ne znam gde sam procitala da se na nekom turniru pre RG protivnica Francuskinje zalila sudiji da ova smrdi i zamolila da joj kaze da stavi dezodorans blink

Edited by Serena

Hahaahahahahhahahahhahahahahaaahahahaha

Iskr ako ne stavlja dezodorans ja sam #teamHarriet

10 hours ago, Serena said:

Jbt ovi moji italijani su toliko nesrecni sto je Djoko prosao i sta mu sad nalaze za manu, tapka lopticu predugo da bi ometao protivnika , prekoracuje dozvoljeno vreme oni videli svojim ocima, a sudija ga ne opominje lolol

Salu na stranu ali mislim da je ne mali broj puta stvarno prekoracio i to zaista ubija u pojam ali dobro, posto je nas onda mu oprastamofantom

8 hours ago, Zli Gli said:

Salu na stranu ali mislim da je ne mali broj puta stvarno prekoracio i to zaista ubija u pojam ali dobro, posto je nas onda mu oprastamofantom

Jeste, al ajde da mu odglumim advokata nakratko. U mnogo slučajeva je bilo nakon dugačkog i teškog poena, Louise ima osećaj za igru pa maksimalno razvuče pre saopštavanja rezultata, a vreme teče od momenta kad se rezultat saopšti, plus publika koja je povremeno bila kao na DC pa krene neka vika tokom pripreme za servis, dok ih sutkinja umiri, ne može onda da mu sudi prekoračenje, mora da ga istoleriše i slično.

U suštini jeste puno puta prekoračio vreme, ali u stvari nije,

Edited by Jean-Luc Picard

Viškov prenos RG večeras iz Kosjerića

U prvom SF za elegantnog tatu Lorenca wub

Nego kad ce vise ovaj šišmiš Mac u penziju

Serena zvana nadimak