Thursday at 07:412 days Tesko ce biti ponoviti toliku preciznost.Sve je sinoc funkcionisalo kako treba i duboki slajs i return je cesto padao na par cm od linije i lobovi su bili neverovatni.Ovde se moze videti sva raznovrsnost...
Thursday at 07:552 days Ono sto sam video Siner je u ful sajberg modu. Mislim da su starcu Foci male sanse ali gledace se.
Thursday at 08:052 days Ja nemam snagu da gledam, još imam traumu od Novakove bespomoćnosti protiv Sinera na AO.I naravno da sam oduševljen ovim što je pokazao sinoć, ali čini se da je Siner nivo ili dva iznad. Rado ću kasnije da pojedem 💩 ako zatreba.I da pogledam reprizu. Edited Thursday at 08:062 days by red star forever
Thursday at 08:162 days Od svih Novakovih mečeva na GS-ovima, najviše trauma vučem od njegovih polufinalnih petkom na RG.Edit. Gledaće se, svejedno. Edited Thursday at 08:192 days by Ras
Thursday at 08:222 days Author 48 minutes ago, Arkadija said:Još uvek mi je neverovatno koliko je drop šotova odigarao sinoć, nestvarno.i onda kazu da se matorog konja nista ne moze nauciti. izgleda je i smec popravio.
Thursday at 08:222 days "Od svog sporta na svetu"™ najviše želim da Novak napumpa drogoša. Ukoliko u tome uspe i uzme RG to je to, to je kraj, to je sve.Ne bih se zadovoljio samo pobedom protiv Sinera pa onda izgubljenim finalom, to je ništa. Siguran sam da Novak igra ovoliko samo zbog još kog trofeja, pre svega GS trofeja i da mlađima pokaže da i dalje može. Uzeti GS u 38-oj protiv dva igrača kao što su Karlito i ovaj smrad, to je statement, jedan od najvećih u Novakovoj karijeri...Mora dobiti prvi set i prebaciti pritisak na Sinera i naterati ga da greši više nego inače...
Thursday at 08:292 days 4 minutes ago, Ros said:i onda kazu da se matorog konja nista ne moze nauciti. izgleda je i smec popravio.To pokazuje i mudrost, okrece se delovima igre koji su ga uvek mucili a koje moze da popravi i u ovoj poodmakloj dobi. Mada postoje limiti, koji se ovim malo skrivaju. Secam se kako je Federer zalazio sa svojom karijerom, imao je jednu godinu gde je igrao najlepsi tenis do tada, drao sve takoreci lagano a onda dodje Novak i razbuca ga jer ovaj ne moze da pojaca tempo vise. I tako na svakom turniru. Nadam se da nije sad ta situacija sa Noletom i drogosem.
Thursday at 09:422 days Neverovatno je koliko je podigao nivo igre, od prvog meča u Ženevi, gde bi se zadihao posle razmene od 5-6 udaraca, do ovog sinoć, 41 razmena, a on ni da trepne. A Ženeva je bila pre jedva 17-18 dana.
Thursday at 09:552 days meni deluje da je Đoković baldisao sredinom četvrtog i da bi vunica to rutinski završio samo da je uspeo da vrati brejk u četvrtom. Moguće da grešim
Thursday at 11:122 days Jbt ovi moji italijani su toliko nesrecni sto je Djoko prosao i sta mu sad nalaze za manu, tapka lopticu predugo da bi ometao protivnika , prekoracuje dozvoljeno vreme oni videli svojim ocima, a sudija ga ne opominje
Thursday at 11:582 days 1 hour ago, Jean-Luc Picard said:meni deluje da je Đoković baldisao sredinom četvrtog i da bi vunica to rutinski završio samo da je uspeo da vrati brejk u četvrtom. Moguće da grešimNovak je furiozno prošao kroz treći set, igrao ofanzivno i sa vrlo malo grešaka. To je moralo da uzme danak u 4. koji je odigrao u nižoj brzini. Pretpostavljam da je mislio da može da dobije i sa nešto nižom potrošnjom, ali je ipak bilo primetno da je malo silovao dropšot i da je napravio nekoliko netipičnih promašaja. Da Zverev nije bio poprilično uzdrman, jednako i fizički istrošen, moguće je da bi gledali dramu, ali verujem sa jednakim ishodom.36 minutes ago, Serena said:Jbt ovi moji italijani su toliko nesrecni sto je Djoko prosao i sta mu sad nalaze za manu, tapka lopticu predugo da bi ometao protivnika , prekoracuje dozvoljeno vreme oni videli svojim ocima, a sudija ga ne opominje Sutkinja je sinoć bila neumoljiva. Ajd jedno vreme je i silazila da proverava loptice, a onda je digla ruke i kad god bi Zveki usmerio molećiv i upitan pogled ka njoj, samo bi ugledao njen ispružen prstić, potvrdu auta. Edited Thursday at 11:582 days by Ras
Thursday at 12:452 days Petak14.30 Musetti - Alcaraz19.00 Sinner - DjokovicNedelja15.00 Musetti - Djokovic Edited Thursday at 12:472 days by Ras
Thursday at 13:342 days Ako ga sutra na teren izvede devojcica i u sudijskoj stolici bude sedela zena Drogas nece uzeti ni set.Salim se naravno mislim da ce sutra kljucni biti ritern. Ako bude uspevao da ga gadja u pertle onih ruznih patika vec ce pola posla biti reseno, drugu polovinu mora drop sotovima da dobije.