Jump to content

Pump it UParizu za 25 - RG2025

Featured Replies

4 minutes ago, Engineer said:

Misliš kad vidi da treba u četrdesetoj da igra pet i po sati da bi pobedio drogoša?

I to ali i zbog činjenice da bi morao da dobije obojicu kako bi se dokopao trofeja a realno vremenom mlađi, brži i jači neće biti

• Replies 459
  • Views 19.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• da Tokom celog turnira, a pogotovu ovog meča me jako emotivno vozi osećaj da smo došli do samog kraja. Sećam se ko juče da je bilo kad sam na malom televizorčiću u sobi 2008. gledao polufinale RG, b

• Auu šta ovde može da se pročita, Nole bezvoljan, Nole bezkrvan Nole poklonio pobedu Sinneru. Jebote jel ste vi uopšte gledali meč i pre svega jel ste svesni protiv kakve mašine je Nole danas igrao. Vr

Posted Images

A niko da citira kuma koji se smesi tamo odozgo: "Ovo je pobeda sporta nad farmacijom, pobeda sporta nad prevarantima... cestitaj ridji imas kome i da cestitas"

Jako tesko je pobediti klasicnog sljakasa kao sto je bio Nadal, ili sad Alkaraz i u normalnim uslovima, a kamoli kad se samoubijes na ciljnoj liniji. Videli sa Zverevom prosle i sa Sinerom ove.

Ostaje zal sto se Nole nije plasirao u finale, pogotovo sto je vec ranije pokazao da Alkarazu mnogo manje "lezi" nego SIner.

U svakom slucaju, prelazi se na neke druge podloge i tu ocekujem da stvari budu malo drugacije.

19 minutes ago, Zaboravan said:

Pobeda majke prirode nad farmacijom fantom

Uze Alcaraz?Isao do misicare.

Jbt kako cu ja sutra na poslu da glumim zalost zbog Sinerove propustene tri mec lopte blink

Zao mi jedino njegove mame, a svi ovi mocni sponzori, Atp i Itf establisment koji je pokusao da zataska celu stvar neka crkne od muke veceras.

lagano u top 10 meceva svih vremena

Ako nema radovanja Novakovim pobedama a barem da se radujemo Sinerovim porazima...

Mali Karlito je bolji lik jedno milion puta, ako neko mora da sjebe Novakove rekorde neka to bude on, umesto ove riđokose amorfne mase.

I svako ko mi kaže da je lep nek jede govna...

22 hours ago, Tsai said:

U top10 najinteresantnijih verovatno da a najboljih po pitanju kvaliteta igre sa obe strane, to je vec vrlo diskutabilno, meni licno ne

Nije bilo nesto mnogo genijalnih poena sa obe strane gde su obojica pokidali i bacali publiku u trans, vise se igralo na mahove i nalete ludila i adrenalina, vise trcanja nego neke kreativnosti. Bar moj utisak, moze lako biti i da gresim

ne znam da li je neko od velike trojke ispustio prednost koju je imao sinner. mislim na 2-0 u setovima i 3 vezane mec lopte

On 8. 6. 2025. at 22:40, Tsai said:

Lagano

On 8. 6. 2025. at 23:19, Mil@n said:

Ako nema radovanja Novakovim pobedama a barem da se radujemo Sinerovim porazima...

Mali Karlito je bolji lik jedno milion puta, ako neko mora da sjebe Novakove rekorde neka to bude on, umesto ove riđokose amorfne mase.

I svako ko mi kaže da je lep nek jede govna...

@Sandradjer Vidi, reko ti da jedeš govna fantom

Meni nije bio lep al sam ga cenila kao marljivog radnika i velikog borca.

Gledala sam njegove intervjue kad je imao nekih 15-16 godina, toliko pametno i zrelo je pricao.

Delovao mi je nestvarno cisto i iskreno pa me je verovatno zato ovo sa clostebola bas pogodilo.

Jbt ako nisi znao da ti to mazu onda tuzis lepo kretena koji ti je to uradio pa se onda jos folirao sa onom posekotinu na malom prstu. Ukaljao ti ugled, a ti ga jos izvesno vreme drzis u boksu dok ceo slucaj nije izasao na videlo, mislim stvarno.

A i ovi iz ITF su mogli da se pozabave tim likom, ako su istrazivali ponasanje Vukova u slucaju Ribakine zasto nisu i ovog procesuitali i zabranili mu pristup teniskim terenima jer bi mogao slucajno ili namerno namazanom rukom da se rukuje sa nekim igracem i kontaminira ga.

Zao mi njegovih roditelja, mislim da su jako osecajni ljudi i da su bas tesko podneli sve to. On je inace njihov prvenac kog su dobili u poodmaklim godinama, a pre toga su usvojili jednog malog Rusa Marka misleci da nece moci da imaju dece. Ej Svabe usvojile Rusa, a prezime im Gresnik covid19

Seren(d)a(te) previse o Sineru. Decko je kul.