Jump to content

Pump it UParizu za 25 - RG2025

Featured Replies

• Replies 92
  • Views 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hamad prošao u R3.

• Mute i Đoković su igrali pre oko 2 godine , ne sećem se gde, kada je Muteu zazvinio telefon u torbi. Lik je prišao torbi, seo, javio se , posle je po tviteru pisalo da je rekao: " ne mogu sada mama,

• Serena
    Serena

@Ros bravo za naslov 👍 Od kad pratim Novaka najteze mi pada gledanje RG. Uvek mu tamo nesto nije bilo potaman. Ranije raspored meceva, igranje na sporednim terenima, sunce u oci, verat koji dize prasi

Posted Images

Ide Karlitos po titulu ovde, Đokson ako dogura do osmine finala izneverovacemo

Moj koleza koji se razume u tenis kaze Njole eventualno jos jedan Vimbldon ako ga usere, ovde nema sta da trazi.

The 10 greatest players in Roland-Garros history, according to ChatGPT covid19

Nadal, Evert, Borg, Graf, Henin, Wilander, Lendl, Seles, Djokovic, Sanchez Vicario

@Ros bravo za naslov 👍

Od kad pratim Novaka najteze mi pada gledanje RG. Uvek mu tamo nesto nije bilo potaman. Ranije raspored meceva, igranje na sporednim terenima, sunce u oci, verat koji dize prasinu, pada kisa klizave linije, hladnoca u onom jesenjem izdanju kad je izgubio od Nadala, valjanje po blatu protiv Aguta, sve u svemu tantalove muke i onda se desi da preko (olupine) Nadala, Muzetija i Alkaraza bas tamo stigne do dugo zeljemog zlata.

Tako da, cuda su moguca...

Iga u 1/4 F protiv Paolini, SF Sabalenka, naravno ako pre toga dobije Ostapenko 💪

• Author

novak: mcdonald - coutet -shapovalov - medvedev - zverev - sinner - alcaraz

npXwoPa.jpeg

Cgm1SgA.jpeg

Ds2B4k8.jpeg

TgorQ71.jpeg

Mnogo težak žreb. Zverev u 1/4 je veliki zalogaj. Pre toga verovatno igra sa Medvedevom, ali njega bi trebalo da opere.