Posted March 16Mar 16 https://www.netflix.com/hr/title/81756069?s=i&trkid=260108134&vlang=hr tek dodato a svi hvale
March 20Mar 20 On 16. 3. 2025. at 18:29, John Coltrane said:https://www.netflix.com/hr/title/81756069?s=i&trkid=260108134&vlang=hr tek dodato a svi hvaleJepse ti malo!!!ja ne mogu diisati vec dva dana nakon ovoga...Remek djelo, ali sta vredi kad me prikovalo za dno..Scena na kraju drugog gdje idu uz cestu iprelaze preko pjesackog svako sa mobitelom ispred, ko rasljari da traze vodu....a par sto metara dalje cvijece na parkingu dodaje plumber , sve uz obradu Fragile...ufffO trecoj epiz. ne smijem niti razmisljati kamo li analizirati
March 20Mar 20 Upravo sam zbindžovao 3 epizode i ne vredi, moram odgledati i četvrtu...Na momente je malo sporije, ali jebeno remek delo....
March 21Mar 21 13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:mene je četvrta zakopalaBukvalno...Kraj je... Pa ne znam...Sabija...Nešto najbolje što sam odgledao u poslednjih ko zna koliko...
March 21Mar 21 Što se mene tiče, dovoljno je bilo i da snime samo treću epizodu. Ono je neponovljivo.
March 26Mar 26 Adolescence - smeju li osetljive majke tinejdzera da gledaju ovo? Spremam se, ne znam samo kakva cu biti posle toga... Da oduzimam telefon pre ili posle gledanja?
March 26Mar 26 Trebalo bi svi da gledaju adolescencePosle te verovatno ceka blaga paranoja i ucenje incel recnika
March 26Mar 26 Zbindzala. Husbend odustao kod druge, previše teško, previše realizma.Ja i posle par dana pod utiskom.Očekivala sam da će se više baviti sa zašto a nisu skoro uopšte.Jedini zaključak po mom mišljenju je da se kismet nekom usere u život do sudnjeg dana,Naročito mi teško palo sve oko sestre i majke, jezivo kad sestra priče o uzaludnosti preseljenja. nema bežanja.I scena kad razgovaraju sa sinom u kolima. Pakao.
March 29Mar 29 Popular Post Pogledala treću epizodu Adolescencije. Sve što ću reći je - videli ste ono što inače ne možete da vidite, zbog prirode situacije. Ne isključivo s temom ubistva, ne isključivo na zatvorenom odeljenju. Ali što se tiče ponašanja - ja sam ovako sedela n puta. Treba mnogo puta da prođeš da se naučiš da ostaneš staložen na provokacije. I da napraviš granicu dokle se zbližavaš, a odakle praviš distancu. Svaka naznaka njihovog doživljaja prekidanja odnosa ili minimalnog negodovanja ili neprihvatanja vodi ljutnji i impulsivnoj agresiji. Treba taj bes izdržati da ga ne poprimiš, pa vratiš njemu.Tako eto. Da, realistično je.
March 30Mar 30 Već sam rekao, treća epizoda je vrhunac ove serije (a verovatno i serijskog formata uopšte u prethodnih X godina); da su samo nju snimili, već bi bilo dovoljno.
March 30Mar 30 Jedva cekam veceras pogledati. Druga epizoda mi je onako, prva je bila odlicna. Kamera mi stvara mucninu.
March 31Mar 31 Uh ocekivao sam ipak malo vise nakon silnog hype. Verujem da je realisticno odradjeno kao sto je Zeka pisala ali mi je falio neki kresendo.Mozda sam i previse ocekivao jer sam ipak dobro upucen u materiju a za dosta ljudi je sok.