April 4, 20251 yr On 1. 4. 2025. at 17:46, Weenie Pooh said:Upravo. Koliko me je zanimalo da vidim sta je bilo posle finala S01, toliko me zabole da vidim sta ce da bude u S03. U S02 je ulupano mnogo vise para pa sada imamo i field trips van kancelarije i sve je to mnogo lepo snimano, al dzaba truda, jer su sad dosli do stadijuma kada ostavljaju rupe u scenariju je razlozi, a toga nije bilo u S01. Da volim to gledo bi Dejvida Linca.
April 8, 20251 yr Gledam iz ne znam kog razloga,svaku epizodu iz dva tri puta jer zaspim.Ok su stereotipovi licnosti na poslu.Alpha,ex alpha sa tugom u srcu,kvazi nerd bolid,starac Focho pred pemzijom,avanturistkinja.
April 9, 20251 yr Na ovu seriju imam visceralnu ali i subkortikalnu teskobu. Verovatno je autor hteo to i da postigne, ako jeste, uspeo je. Serija je lepo vizuelno dizajnirana. Ima momente kad vuče da se gleda dalje, ali....šetnja kroz onu zgradurinu je....E sad, da nema delova i delića iz jedno desetak SF dela, što knjiga, što filmova, možda bi me motivisalo, ovako mi je prežvakana tema. A ono sve mi izaziva klaustrofobiju, bar da je zabavno pa daj. Patriša Arket je lepo ostarila, ali joj je lik u seriji nooooou. Zabavno mi je jedino sa sestrom i zetom. Završiću sezonu, makar na silu
April 9, 20251 yr 8 minutes ago, Svemir Zeka said:Završiću sezonu, makar na siluali kraj 1. sezone je najbolji deo serije, ako ne paziš uvućiće te da gledaš i drugu. a onda sve ispočetka
April 9, 20251 yr Mda.....onaj kućni deo mi je zanimljiv, i to me vuče. Onaj poslovni me ubi u pojam. Nastaviću, pa makar se raspodelila
April 9, 20251 yr 1 hour ago, Svemir Zeka said:Mda.....onaj kućni deo mi je zanimljiv, i to me vuče. Onaj poslovni me ubi u pojam.Nastaviću, pa makar se raspodelila Meni naopacke.Lavirint i sve te bihevioralne principe,ono sto bulje u ekran i kad postane mnogo dosadno ,nagrada ali vise bazirana na unutrasnjoj motivaciji da budes dobar u necemu.