April 4Apr 4 On 1. 4. 2025. at 17:46, Weenie Pooh said:Upravo. Koliko me je zanimalo da vidim sta je bilo posle finala S01, toliko me zabole da vidim sta ce da bude u S03. U S02 je ulupano mnogo vise para pa sada imamo i field trips van kancelarije i sve je to mnogo lepo snimano, al dzaba truda, jer su sad dosli do stadijuma kada ostavljaju rupe u scenariju je razlozi, a toga nije bilo u S01. Da volim to gledo bi Dejvida Linca.
April 8Apr 8 Gledam iz ne znam kog razloga,svaku epizodu iz dva tri puta jer zaspim.Ok su stereotipovi licnosti na poslu.Alpha,ex alpha sa tugom u srcu,kvazi nerd bolid,starac Focho pred pemzijom,avanturistkinja.
April 9Apr 9 Na ovu seriju imam visceralnu ali i subkortikalnu teskobu. Verovatno je autor hteo to i da postigne, ako jeste, uspeo je. Serija je lepo vizuelno dizajnirana. Ima momente kad vuče da se gleda dalje, ali....šetnja kroz onu zgradurinu je....E sad, da nema delova i delića iz jedno desetak SF dela, što knjiga, što filmova, možda bi me motivisalo, ovako mi je prežvakana tema. A ono sve mi izaziva klaustrofobiju, bar da je zabavno pa daj. Patriša Arket je lepo ostarila, ali joj je lik u seriji nooooou. Zabavno mi je jedino sa sestrom i zetom. Završiću sezonu, makar na silu
April 9Apr 9 8 minutes ago, Svemir Zeka said:Završiću sezonu, makar na siluali kraj 1. sezone je najbolji deo serije, ako ne paziš uvućiće te da gledaš i drugu. a onda sve ispočetka
April 9Apr 9 Mda.....onaj kućni deo mi je zanimljiv, i to me vuče. Onaj poslovni me ubi u pojam. Nastaviću, pa makar se raspodelila
April 9Apr 9 1 hour ago, Svemir Zeka said:Mda.....onaj kućni deo mi je zanimljiv, i to me vuče. Onaj poslovni me ubi u pojam.Nastaviću, pa makar se raspodelila Meni naopacke.Lavirint i sve te bihevioralne principe,ono sto bulje u ekran i kad postane mnogo dosadno ,nagrada ali vise bazirana na unutrasnjoj motivaciji da budes dobar u necemu.