Sunday at 04:375 days 7 hours ago, Spooky said:Bio sam danas u Beogradskoj tokom 16 minuta tišine. Zavrpava tišina, čuju se pištaljke i buka koja u talasu prilazi i prekida tišinu i barem trećina ljudi oko mene u panici - neko uzvikuje "evo ga opet, opet". Ja vičem - "Ovo su pištaljke, smirite se, smirite se".I srećom dolazi svuk do nas, i nema nikakvih pomeranja masa, panika prolazi. I 10 minuta kasnije prilazi lik sa prilično bučnom onom drvenom čekrtaljkom (ne znam kako se zove) i ponovo panika. Doduše, ni ja nisam bio siguran šta je u pitanju dok lik nije prišao, mislio sam neko lupa nekim šipkama po pruzi.... Elem, mnogo smo se straha nakupili.Jel moze Krosek da objasni kako to da pored tolikog nakupljenog straha i panike, bacanja prsluka od strane redara, intervencije policije, dakle pored svih tih unutrasnjih psiholoskih procesa, nije se desio makar jedan dogadjaj kao sto se desio 15og. Da se masa u velikoj brzini ujednaceno razdvaja.
Sunday at 07:415 days Sto puta pređeš preko istog praga, sto prvi se sapleteš 🤷♂️A možeš li ti da objasniš u čemu je bila poenta petnaestog, čemu je poslužilo to ujednačeno razdvajanje mase u velikoj brzini?
Sunday at 08:575 days Pritero nas Weenie uza zid. Za poentu da se obratimo eventualno Dijani Hrkalović u kostimu Majkl Džeksona specijalno pod policijskom pratnjom dovedenoj na književno veče.
Sunday at 15:454 days 8 hours ago, Weenie Pooh said:Sto puta pređeš preko istog praga, sto prvi se sapleteš 🤷♂️A možeš li ti da objasniš u čemu je bila poenta petnaestog, čemu je poslužilo to ujednačeno razdvajanje mase u velikoj brzini?Kolektivni dogadjaj gde se par hiljada ljudi istovremeno i spontano saplete o prag. I ti razumes da je to nemoguce.
Sunday at 16:334 days Ja te pitam u čemu bi bila poenta, ti to preskačeš i trubiš "alternative su nemoguće" 🙄l
Sunday at 18:224 days 9 hours ago, kralj said:Pritero nas Weenie uza zid. Za poentu da se obratimo eventualno Dijani Hrkalović u kostimu Majkl Džeksona specijalno pod policijskom pratnjom dovedenoj na književno veče.Meni je zbog štiklica više zaličila na Princa.
Tuesday at 23:172 days Author On 29. 6. 2025. at 0:37, glibav said:Jel moze Krosek da objasni kako to da pored tolikog nakupljenog straha i panike, bacanja prsluka od strane redara, intervencije policije, dakle pored svih tih unutrasnjih psiholoskih procesa, nije se desio makar jedan dogadjaj kao sto se desio 15og. Da se masa u velikoj brzini ujednaceno razdvaja.verovatno nije bilo sinergetskog dejstva psihologije mase jer se prvi covek pored bacacha prsluka nije uplaseno sklonio u stranu neprirodnim korakom