April 6Apr 6 Author 29 minutes ago, Zabalujev said:Čeda reče da je puštan zvuk automobila da zaplaši masu, a ne nešto od čega pucaju bubne opne. Ovde nema priče o misterioznim jonskim topovima, vorteksima, EM peckanju i ekperimentalnim kineskim, američkim i rumunskim oružjima. A ima priče o okupljanju stotina bandita sa oruđima i oružjima. Tako da pozdravi moraju da idu na neku drugu stranu.ajd ne pravi se glup, molim te.Cheda je jasno rekao de je pustan zvuk aviona ili automobila. Kakav je efekat bio na masu to svi znamo, a takodje znamo da sigurno nije bilo "trenje jakni dok su bezali" kako rece onaj degen ili "panika i bat koraka" kako rekose W&K.
April 6Apr 6 14 minutes ago, Zabalujev said:Bukvalno prepričava pandurski aber po kome je neki lik pustio to bezveze preko jednog od zvučnika koje smo videli na fotografijama, kruži ta priča već neko vreme. Mnogo je bitnije što pominje imena koja su organizovala bande koje su imale za zadatak da nasilno prekinu skup i njihovu bazu u gradskoj skupštini.Ne znam sto pomeras stative, ako je nesto pusteno kao sto kaze Chada, pusteno je preko LRADa.
April 6Apr 6 Sve ok, ja i sumnjam na nešto slično ovome što je Čeda pričao...ali, kako on sve to zna sa ovakvom sigurnošću i zašto to govori baš sada? U poslednje vreme ne deluje kao osoba koja bi mogla da ima takva saznanja, ako me razumete. A ove priče, ja sam zvao Dačića, Gurija i slično...ne znam šta da kažem. Edited April 6Apr 6 by Rudolf Pingvinoglu
April 6Apr 6 36 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:Sve ok, ja i sumnjam na nešto slično ovome što je Čeda pričao...ali, kako on sve to zna sa ovakvom sigurnošću i zašto to govori baš sada? U poslednje vreme ne deluje kao osoba koja bi mogla da ima takva saznanja, ako me razumete. A ove priče, ja sam zvao Dačića, Gurija i slično...ne znam šta da kažem.studenti su uputili peti zahtevevropa nije bas bas nema na 15.nesto se mora daticeda je idealan da se to nesto da™sad, pitanje je tko ce samo to da progutane bi trebao niko zato sto smo prvo culi da mi to uopste nemamo i da su to izazvali redari Edited April 6Apr 6 by cedo
April 6Apr 6 5 minutes ago, cedo said:studenti su uputili peti zahtevevropa nije bas bas nema na 15.nesto se mora daticeda je idealan da se to nesto da™sad, pitanje je tko ce samo to da progutane bi trebao niko zato sto smo prvo culi da mi to uopste nemamo i da su to izazvali redariŠta se to mora dati, po tvom mišljenju? Ja ne vidim scenario u kojem Vučić priznaje da je nešto korišćeno 15og, šta onda može da da? Ili misliš na drugi deo ove Čedine priče, nevezan za LRAD? Edited April 6Apr 6 by Rudolf Pingvinoglu
April 6Apr 6 Just now, Rudolf Pingvinoglu said:Šta se to mora dati, po tvom mišljenju? Ja ne vidim scenario u kojem Vučić priznaje da je nešto korišćeno 15og, šta onda može da da?slobodnog strelca koji nije dostupan organima gonjenja
April 6Apr 6 2 minutes ago, cedo said:slobodnog strelca koji nije dostupan organima gonjenjaNe znam ko bi progutao tu priču ali ajde, videćemo.
April 6Apr 6 Just now, Rudolf Pingvinoglu said:Ne znam ko bi progutao tu priču ali ajde, videćemo.niko normalan, ali bi mozda kupio malo vremenanpr kod fon der lajenice, kod onih koji vole da citaju teorije zavereza nas ga i onako boli k... , vidi sta je stavio za premijerasad vidim da sam na temi lradanecemo ovde nastavljati ...
April 6Apr 6 5 minutes ago, cedo said:slobodnog strelca koji nije dostupan organima gonjenjaČoveka koji je ušetao u prostorije MUP-a i izneoo uređaj?Ili ako sad, možćda jeste neko i pucao ali tosu strane obaveštajne službe, koje žele da naude srpskom narodu?U oba slučaja je vlast nespobna, naravno, to niko neće tako razumeti, ali to je poenta... U prvom slučaju je očigledno, a u drugom je pitanje za sve Vooline, šta oni rade na čelu BIA kad im strani agenti napadaju narod? Podpitanje, zašto se DJV raduje napadu stranih agenata na narod...Dakole, nema šanse to da prizna....
April 7Apr 7 10 hours ago, Rudolf Pingvinoglu said:U poslednje vreme ne deluje kao osoba koja bi mogla da ima takva saznanja, ako me razumete. Činjenica da je još prilično prisutan u javnosti iako je poslednji put imao nekakav rezultat na izborima pre 10 godina ipak ukazuje na to da je povezan s nekim/nečim ili kako već
April 7Apr 7 pa Čeda je Đinđiću (na žalost) bio glavni čovek za prljave poslove, tako da je on za vreme svog bitnog bitisanja, ne sumnjam, upoznao (i ne samo upoznao) sav ološ koji je tada bio na sceni, a taj je ološ očigledno prisutan i dan danas.
April 7Apr 7 12 hours ago, glibav said:Ne znam sto pomeras stative, ako je nesto pusteno kao sto kaze Chada, pusteno je preko LRADa.Kakvo pomeranje stativa, jel ovde iko čita topik dalje od trenutne stranice koju gleda?
April 7Apr 7 5 minutes ago, Zabalujev said:Kakvo pomeranje stativa, jel ovde iko čita topik dalje od trenutne stranice koju gleda?Ti si ovo rekao13 hours ago, Zabalujev said:Ovde nema priče o misterioznim jonskim topovima, vorteksima, EM peckanju i ekperimentalnim kineskim, američkim i rumunskim oružjima.Za Kroseka posto ide cita i smeje se, koristim kondicional, dakle za funkcionalno pismene, ovo nisu moje reci, ako je tacno ono sto je Ceda pricao, neko je koristio LRAD da puste zvuk. Ceda kaze da prica postoji.
April 7Apr 7 10 minutes ago, glibav said:Ti si ovo rekaoDobro, dakle niko na ovom topiku nije pisao o tome, dakle nema nikakvih problema.
April 7Apr 7 14 hours ago, 3opge said:W&K,pozdravio vas Cheda.14 hours ago, Eleniko said:čeda sjebo vinija i kroleta a ni lajnu nije izvukoJa verujem šta god Čeda kaže, ne moram ni da pogledam klip, toliko je pouzdan izvor.