Jump to content

Zvucni laseri i oruzja sa usmerenim zvukom (LRAD)

Featured Replies

6 hours ago, Weenie Pooh said:

Case closed kad ne gledaš šta se piše na Protesnoj temi, tamo su ljudi u frci zbog ovog tvita u kom čestiti Genysys tvrdi da definitivno nije dejstvovao njihov uređaj a koji je e to jebiga ne znaju, možda eksperimentalni vortex ring gun...

Dakle:

We have a picture of duck in the pond.

It looks like a duck.

It walks like a duck.

It quacks like a duck.

Behold, a goose!

Speakers Seems GIF by Sound FX

Da ponovim, bio sam u Manježu kad se incident desio, jasno sam čuo prodoran pišteći zvuk, za kojim je sledilo komešanje mase.

Za mene nema dileme šta se desilo.

Može Dženesys i sto puta na tarabi da napiše pička, ja ipak ne bih u to gurao kitu.

I dačić maltene priznao da je korišćeno, ali Weenie neće da žrtvuje svoju teoriju na internetu. Suviše je lepa

Eno Vreme konačno objavljuje ono što smo znali u realnom vremenu: bacane su petarde u masu "u istom trenu" kada se začuo zvuk. Miloš Vasić se u grobu prevrće. No džaba to kad se forum dogovori da je nešto tačno.

8 hours ago, Spooky said:

Proizvodjač ovih naših LRADova rekao da nije LRAD

A sa da zvuk koji je EARSHOT izdvojio i za koji tvrdi da je vortex gun ne može nastati bliže od 700m od topa, jer se ne čuje inicijalna eksplozija.

Da li im verovati, prosudite sami.

Niko neće javno priznati da je njegovo oružje naškodilo nekome, ovo može mačku o rep da se okači.

Bre, bacaju se sa raznim markama zvucnih topova, a mi to proizvodili jos od 1958.

Spoiler

maxresdefault.jpg

:s_d:

2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

I dačić maltene priznao da je korišćeno, ali Weenie neće da žrtvuje svoju teoriju na internetu. Suviše je lepa

Dacic zvani u podrumu je ipak nije dobro na vozilima je ali koristimo to samo kao jako skup megafon jer je zabranjeno koristiti za zvucne talase a i da nije slaba nam je bateryyy i secer mi je 20 sta meni ovo treba. Bizaran nastup, bizaran. A jasno je da su koristili sistem za zvucne talase, bukvalno nebtno jel LPRGM, zvucni top, dron... Govnar je jos i pricao kako ce on da svira kraj i svirao je.

5 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

I dačić maltene priznao da je korišćeno, ali

Kako da ti kažem, Ivica je malo onako, nepouzdan čovek, znaš? Nemoj mnogo da pričaš okolo ali - voli on da cugne.

"Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je objavljen ključni dokaz da na skupu u Beogradu nije upotrebljen takozvani zvučni top. Za to vreme je promenio izjavu višestruko puta."

12 hours ago, Spooky said:

@onamonamo Kad si počeo, napiši do kraja

malo mi je glupo da prenosim nepotpunu glasinu.... tice se jednog naseg politicara, a nije vucic

Jako upečatljiv opis:

N1
No image preview

Milorad Kapor: Strašniji zvuk nisam u životu čuo, kao da...

Glumac Milorad Kapor bio je na svim protestima od pada nadstrešnice u Novom Sadu, prisustvovao je i poslednjem održanom u Beogradu 15 marta, za koji kaže da je bio fascinantan. Kapor je u emisji "3...

Pricam sa jedni rodjakom tipican predstavnik vrste "svi su isti".

- Vucic je lopov.

- Jeste, ali i zuti su lopovi.

- Ali, Vucic ima kriminalne bande.

- A otkud ti znas da ih zuti nisu imali.

- Ali Vucic je upotrebio zvucni top protiv studenata.

Sa druge strane muk, sah-mat...

priđimo, poslužimo se

Dog Business GIF by lilcozynostril

Rumuni kažu da je takva slična tehnologija postojala i 1989.

N1
No image preview

DW: U Srbiji upotrebljena ista tehnologija kao u Rumuniji...

Bivši rumunski glavni vojni tužilac u intervjuu za DW ocenjuje da je tokom protesta u Beogradu korišćena ista zvučna tehnologija kao u Rumunskoj revoluciji 1989.

Eto, dokazano, Vučić koristio staaare oprobane sovjetske sisteme rolleyes2_uc

Tehnologija iz 1989. koja je i danas u upotrebi = Krošek scenario

Edited by Weenie Pooh

Čekamo FBO i FSB da se izjasne.

Nisu sovjetski, Čaušesku se distancirao od vojnog istočnog bloka i sprovodio neku svoju "ni zapad, ni istok" politiku. Pre pada slao je svoje sportiste na kapitalističku olimpijadu koju je bojkotovao ceo varšavski ugovor.