Monday at 07:252 days Ajde, probaću ponovo da se prijavim. Do sad nisam imao sreće, samo jednom stigli podaci za uplatu, pa sam kasnije kod Kavcica platio.Nervira me jer tolikom ljudima trebaju pare da prežive jer su nepravedno kažnjeni, a usko grlo nisu ljudi spremni da pomognu, već organizacija.P.S. mislim da bi za naše kolege forumaše mogli i direktno da pomognemo. Ako je neko stvarno u buli zbog protesta, a pare od organizacija ne stižu, neka mi se javi na PM, pa da u skladu sa mogućnostima pomognem.
Monday at 09:461 day 2 hours ago, Spooky said:već organizacija.Organizacija postoji i funkcionise, ja sam do sada imao tri uplate, ako nisi jos uvek dobio nista pogledaj spam folder, ja sam propustio jednu uplatu zbog toga, pisao i dobio odgovor da se moj red samo preusmerio na nekog drugog tako da deluje da ima dovoljno onih koji uplacuju. A postoji verovatnoca da jednostavno imaju dovoljno uplata.
Monday at 14:511 day Prijavio sam se na ovom novom sistemu ponovo i odmah su mi stigle instrukcije. Prošli put sam čekao sedmicu - dve za prvi mesec, a posle nije ni dolazilo. Tako da stvari idu na bolje.@glibav Očigledno su imali probleme i očigledno ih popravljaju. Mislim, nisam ja njih pljuvali, na početku su ručno uparivali uplate, svaka im čast i za to što su stigli, ali evo, automatizuju i popravljaju se.Nemaju viška uplata svakako, jer su se i ovde javljali zahvalni nastavnici da su primili dio, ali daleko manje nego što su uskraćeni - a uostalom to piše i na sajtu mreže solidarnosti - da su nastavnici u proseku dobili 20 000 od 40ak hiljada koliko su uskraćeni (ne znam od kad je taj presek, a posle su dodali i profesore visokoškolskih ustanova). Edited Monday at 14:521 day by Spooky