Jump to content

Pomoć prosvetnim radnicima

Featured Replies

Stigle plate. I dalje je odbijeno

13 minutes ago, Minimoog said:

I ja sam se takodje prijavio pre par nedelja. Upravo mi stigao mail. Puno hvala za link. Idem tamo.

prebacih ovde poruku, i meni je večeras stigao mejl, upravo videh sad.

On 3. 4. 2025. at 17:26, goofs said:

To, mislim martovska plata, ali stiže u aprilu. Hvala.

Jedna redovna profesorka je primila 16k din.

Pakao, jbna mafija

I meni je stigao mail za uplatu.

Konačno stigao mail juče, dvoumio sam se jer sam u međuvremenu uplatio preko Kavčića, ali sam uplatio i ovo jer sam se stavio u poziciju te osobe koja očekuje uplatu i baš bi mi bilo trulo.
Vi ste svi divni, to da vam kažem.
Mislim da govorim u ime velikog broja donatora kada kažem, nema na čemu, možemo mi i više i bolje.
Ja ću u ovom mesecu povećati pomoć. Svakako je to smešno u poređenju sa žrtvom koju prosvetari i studenti preuzimaju na sebe.

Prema mojim informacijama, još nije počela prijava kod Kavčića za drugi deo februara. Znači sve što je dobijeno je 18700 ili 9000 dinara.

2 hours ago, Svemir Zeka said:

Prema mojim informacijama, još nije počela prijava kod Kavčića za drugi deo februara. Znači sve što je dobijeno je 18700 ili 9000 dinara.

Ja uplaćivala preko njega.

Šta se čeka toliko? :(

1 hour ago, Tihajeza said:

Ja uplaćivala preko njega.

Šta se čeka toliko? :(

Nemam pojma. Baš bezveze. Neki ljudi su mi rekli da ne mogu više i zbog toga, da je nepodnošljivo.

Kavčić rulz kad je u pitanju user friendly opcija za uplatu, ne znam zašto i ovi IT ne naprave da može da se uplati inostranom kreditnom karticom

Ja sam isto uplatio preko Kavčića, ovi prvi ne primaju uplate iz inostranstva. Kavčić prima i GPay

Danas smo zamoljeni da se javimo ko je šta dobio za prvo otkidanje od plate, jer je gomila njih dobila nešto baš malo i neadekvatno u odnosu na ostatak i predviđeno (njih par ništa). Radi se o IT fondaciji