April 9Apr 9 13 minutes ago, Minimoog said:I ja sam se takodje prijavio pre par nedelja. Upravo mi stigao mail. Puno hvala za link. Idem tamo.prebacih ovde poruku, i meni je večeras stigao mejl, upravo videh sad.
April 10Apr 10 On 3. 4. 2025. at 17:26, goofs said:To, mislim martovska plata, ali stiže u aprilu. Hvala.Jedna redovna profesorka je primila 16k din.
April 11Apr 11 Konačno stigao mail juče, dvoumio sam se jer sam u međuvremenu uplatio preko Kavčića, ali sam uplatio i ovo jer sam se stavio u poziciju te osobe koja očekuje uplatu i baš bi mi bilo trulo.
April 11Apr 11 Mislim da govorim u ime velikog broja donatora kada kažem, nema na čemu, možemo mi i više i bolje.Ja ću u ovom mesecu povećati pomoć. Svakako je to smešno u poređenju sa žrtvom koju prosvetari i studenti preuzimaju na sebe.
Monday at 08:435 days Prema mojim informacijama, još nije počela prijava kod Kavčića za drugi deo februara. Znači sve što je dobijeno je 18700 ili 9000 dinara.
Monday at 10:575 days 2 hours ago, Svemir Zeka said:Prema mojim informacijama, još nije počela prijava kod Kavčića za drugi deo februara. Znači sve što je dobijeno je 18700 ili 9000 dinara.Ja uplaćivala preko njega.Šta se čeka toliko? :(
Monday at 12:465 days 1 hour ago, Tihajeza said:Ja uplaćivala preko njega.Šta se čeka toliko? :(Nemam pojma. Baš bezveze. Neki ljudi su mi rekli da ne mogu više i zbog toga, da je nepodnošljivo.
Monday at 13:055 days Kavčić rulz kad je u pitanju user friendly opcija za uplatu, ne znam zašto i ovi IT ne naprave da može da se uplati inostranom kreditnom karticom
Tuesday at 22:343 days Ja sam isto uplatio preko Kavčića, ovi prvi ne primaju uplate iz inostranstva. Kavčić prima i GPay
Tuesday at 22:493 days Danas smo zamoljeni da se javimo ko je šta dobio za prvo otkidanje od plate, jer je gomila njih dobila nešto baš malo i neadekvatno u odnosu na ostatak i predviđeno (njih par ništa). Radi se o IT fondaciji