Jump to content

Pomoć prosvetnim radnicima

Featured Replies

Hvala svima na odgovorima, za škole je sve jasno a ako stigne neki info za fakultete molim ko napiše da me taguje za svaki slučaj

22 minutes ago, Leia said:

Hvala svima na odgovorima, za škole je sve jasno a ako stigne neki info za fakultete molim ko napiše da me taguje za svaki slučaj

Svakako im možeš pisati na onaj mejl što su ostavili.
Ili da kontaktirate Kavčića.

Ova pomoć prosvetnim radnicima je nešto najhumanije što sam video pitaj boga od kada...

Prijavio sam se u ime roditelja opet za pomoć. Ovaj put traje mnogo duže preko mreže solidarnosti. Prvi mejl koji poziva na strpljenje dok ne dođem na red mi je stigao posle 5 dana. Od tad je prošlo još 5 i još uvek ništa.

ja sam uplatila kod kavcica. njegova organizacija ionako saradjuje sa skolama, a i sa it inicijativom.

Zna li se išta o platama prosvetara i fakultetdžija za april mesec?

8 hours ago, goofs said:

Zna li se išta o platama prosvetara i fakultetdžija za april mesec?

Misliš za mart?

Znaćemo u ponedeljak.

To, mislim martovska plata, ali stiže u aprilu. Hvala.

On 29. 3. 2025. at 1:05, kralj said:

Prijavio sam se u ime roditelja opet za pomoć. Ovaj put traje mnogo duže preko mreže solidarnosti. Prvi mejl koji poziva na strpljenje dok ne dođem na red mi je stigao posle 5 dana. Od tad je prošlo još 5 i još uvek ništa.

Ja sam se registrovao pre 2 nedelje i još nisam dobio konkretne instrukcije

12 hours ago, hooyadahoo said:

Ja sam se registrovao pre 2 nedelje i još nisam dobio konkretne instrukcije

Meni su instrukcije stigle juče, 9 dana nakon registracije. Ali mislim da nema pravila baš, pretpostavljam da će ti stići uskoro.

Prethodnih dana sam svedok koliko naš narod nema urođenu ili steknutu saosećanost i brigu za "bližnjeg svog". Koliko samo uvreda prema ovim ljudima.

Zato smo tu gde smo.

Meni sad stiglo, sigurno dve nedelje.

1 hour ago, JPM said:

Prethodnih dana sam svedok koliko naš narod nema urođenu ili steknutu saosećanost i brigu za "bližnjeg svog". Koliko samo uvreda prema ovim ljudima.

Zato smo tu gde smo.

U mom bablu skroz suprotan utisak, nivo saosećajnosti i spremnosti da se pomogne za nevericu.

Zato se i nadam da to gde smo ne može previše da potraje.