March 20Mar 20 21 minutes ago, gsb said:Uplatila. Gospodina ima isto prezime kao ja...Klasično pranje para. 🙄
March 20Mar 20 Pauza je od 9:30 do 10:0015 minuta tišine je od 11:52Plus smo snimani od strane kolega, pa nam je smanjena plaća za kaznu
March 20Mar 20 20 minutes ago, goofs said:OvoDal će biti slične akcije i za fakultetske profesore?Hvala. Ne mogu sad to, biću uskoro u BG-u pa ću da se prijavim.Uplatio preko Kavčića, malo je klimav proces ali vidim na aplikaciji banke da je prošlo.
March 20Mar 20 Popular Post danas legle uplate za nasih 5 prijavljenih nastavnika, hvala svima u njihovo ime ❤️
March 20Mar 20 Popular Post Ja sam se evo raspala danas 🥲Toliko je ovaj osećaj, da će te podržati potpuno nepoznati ljudi, zbog ideje i podrške i svesnosti o tome šta nam rade.....neprocenjiv. Ovo je mnogo više od novca. Suze mi kreću ceo dan.
March 20Mar 20 Prvi post, dobar dan u kuću, da ste živi i zdravi, koj šta nema nek nabavi.Proces je vrlo jednostavan za nas iz Srbije, samo se skenira QR kod i voila.
March 20Mar 20 4 hours ago, salerokada said:Ako i njima skinu plate siguran sam da će biti.Koliko sam nezvanicno cuo navodno su danas dobili nularice, videcemo.
March 20Mar 20 Danas je to za N1 izjavila dekanka filozofskog u Nišu.Pa bi i oni trebalo da se organizuju i prijave kod Kavčića ili kod IT Srbije.
March 20Mar 20 2 hours ago, Svemir Zeka said:Ja sam se evo raspala danas 🥲Toliko je ovaj osećaj, da će te podržati potpuno nepoznati ljudi, zbog ideje i podrške i svesnosti o tome šta nam rade.....neprocenjiv.Ovo je mnogo više od novca.Suze mi kreću ceo dan.Pa ne bori se prosveta za sebe. Svi "moraju" da daju nešto, ako podržavaju ovo sad. Naravno sve kako ko može, od Cepterovih milion do 500 dinara što da ne. Kad je bio onaj čuveni bojkot buseva koji je krenuo od Rose Parks, svi su ili išli peške ili su ih vozile komšije, ili taksisti za cenu autobuske karte itsl. Svi su dali svoj deo, ne može bez solidarnosti ako smo svi za istu stvar.
March 21Mar 21 On 10. 3. 2025. at 13:31, Aleksija said:vidim da ima i ovde nesto Fondacija Alek Kavčić prikuplja pomoć za nastavnike bez plataNe poznajem lično Kavčića, ali živi u istom gradu kao ja i poznaju ga neki ljudi koje ja poznajem. Nemam utisak da je oportunista tipa Radulo / Milanović. Ako se ispostavi suprotno, nemam problem da se pospem pepelom. Enive što se tiče fondacijej, siguran sam da će sredstva otići kome trebaju i za sad jedna uplatica od mene je otisla.
March 21Mar 21 17 hours ago, Venom said:Pa ne bori se prosveta za sebe. Svi "moraju" da daju nešto, ako podržavaju ovo sad. Naravno sve kako ko može, od Cepterovih milion do 500 dinara što da ne. Kad je bio onaj čuveni bojkot buseva koji je krenuo od Rose Parks, svi su ili išli peške ili su ih vozile komšije, ili taksisti za cenu autobuske karte itsl. Svi su dali svoj deo, ne može bez solidarnosti ako smo svi za istu stvar.Naravno, prosvetarima dugujemo mnogo više od razlike do pune plate.
March 21Mar 21 21 minutes ago, kralj said:Naravno, prosvetarima dugujemo mnogo više od razlike do pune plate.Bukvalno, nadam se da niko ovo ne shvata lično. Nikom se ništa ne daje, ovo nije ni solidarnost, ovo su osnove ljudskog društva.
March 21Mar 21 Da, pravi ljudi pružaju ruku iz strogo sebičnih pobuda - da bi se osećali bolje.I ako ništa ne uradimo na kadrovskom planu, u tom smislu smo već pobedili.Da je sreće da smo u prilici da "pomažemo" i drugim strukama.
March 21Mar 21 Da li vam je taj email kojim se potvrdjuje prijem podataka stigao odmah, automatski? Mislim na Mrezu Solidarnosti. Registrovala sam cim je postavljeno, nista nisam dobila, niko me nije kontaktirao. Sada sam popunila ponovo I opet nisam dobila nikakvu potvrdu. Ima li jos nekoga sa slicim problemom?