March 19Mar 19 Ja tek danas dobio instrukcije (prijavio se pre 2 nedelje). U medjuvremenu uplatio preko Kavcica reko nema od ovog nista. Al sta sad, kad je bal, nek je maskenbal
March 20Mar 20 Primio i uplatio. Izguglao svog nastavnika, predaje informatiku Drug isto primio, al u međuvremenu uplatio preko Kovcica, pa je propustio da uplati, bilo mu puno. Rekao da će pisati nazad. Jbg, zajebano isprati zbog ovakvih situacija...
March 20Mar 20 6 hours ago, Spooky said: Primio i uplatio. Izguglao svog nastavnika, predaje informatiku Drug isto primio, al u međuvremenu uplatio preko Kovcica, pa je propustio da uplati, bilo mu puno. Rekao da će pisati nazad. Jbg, zajebano isprati zbog ovakvih situacija... Isto, i uopšte nisam bio srećan, besan sam celo jutro. Lopovi nasilni smrdljivi bedni odvratni.
March 20Mar 20 6 minutes ago, Dsnake said: Isto, i uopšte nisam bio srećan, besan sam celo jutro. Lopovi nasilni smrdljivi bedni odvratni. Šta je se desilo? Ko je sad lopov? Meni je trajalo 4-5 dana do dobijanja mejla sa instrukcijama.
March 20Mar 20 4 minutes ago, kralj said: Šta je se desilo? Ko je sad lopov? Meni je trajalo 4-5 dana do dobijanja mejla sa instrukcijama. O brate, cari pisane komunikacije. Isto mi je stigao mejl jutros, i onda sam uplatio i nekako sam bio besan sto to radim jer su ljudima bukvalno ukrali platu i to rade godinama. edit: ja sam dobio tek danas, dosta je proslo... Edited March 20Mar 20 by Dsnake
March 20Mar 20 8 minutes ago, Dsnake said: O brate, cari pisane komunikacije. Isto mi je stigao mejl jutros, i onda sam uplatio i nekako sam bio besan sto to radim jer su ljudima bukvalno ukrali platu i to rade godinama. edit: ja sam dobio tek danas, dosta je proslo... Ja rekoh neko ti mak'o uplatu. I mene si iznervirao.
March 20Mar 20 4 minutes ago, Sandradjer said: Prijavljuju kolege da stizu uplate Stiglo je meni malopre, ono gore hvala je zahvalnica nepoznatom uplatiocu. Možda čita forum
March 20Mar 20 Znači iz inostranstva preko Kavčića?Edit: i kakve ste mailove dobili? Edited March 20Mar 20 by Venom
March 20Mar 20 Jel može neka uplata i nama bednim crvima iz javnih preduzeća, što su nam smanjene plaće zbog izlaska na 15min tišine tokom radnog vremena?A odgovor:
March 20Mar 20 12 minutes ago, Venom said:Znači iz inostranstva preko Kavčića?Edit: i kakve ste mailove dobili?OvoDal će biti slične akcije i za fakultetske profesore?
March 20Mar 20 14 minutes ago, goofs said:Dal će biti slične akcije i za fakultetske profesore?Ako i njima skinu plate siguran sam da će biti.
March 20Mar 20 30 minutes ago, Filozof manijak said:Jel može neka uplata i nama bednim crvima iz javnih preduzeća, što su nam smanjene plaće zbog izlaska na 15min tišine tokom radnog vremena?A odgovor:za vreme pauze? ili sto ste je koristili za protest?poz