Jump to content

Pomoć prosvetnim radnicima

Featured Replies

Posted

Hoću da uplatim, a ne znam gde, pa molim one koji imaju više informacija i pouzdane linkove za uplatu novca ili za neki drugi vid pomoći da okače ovde. Hvala.

• aram pinned this topic

image.png.4b578673f89a275ad00d70ba2233a74e.png

ovo je qr code sa fondacije aleks kavčić koji je aleksija okačila, samo treba skenirati i uneti cifru

• Popular Post

Mića Berić

Prihod od dresova ide u fond za prosvetne radnike :hail:

Ne znam gde cu, pa ajde ovde da pitam - jel se jos neko prijavio na onu mrezu solidarnosti - https://mrezasolidarnosti.org/ - a da mu nije stigao nalog za bilo kakvu uplatu?

3 minutes ago, goofs said:

Ne znam gde cu, pa ajde ovde da pitam - jel se jos neko prijavio na onu mrezu solidarnosti - https://mrezasolidarnosti.org/ - a da mu nije stigao nalog za bilo kakvu uplatu?

Jesam ja, jos pre par dana. Nigde odgovora.

Čudno. Ja sam dobio onaj inicijalni odgovor-mail, kao hvala itd, ali ništa od tada

Isto, samo taj prvi odgovor sam dobila.

7 hours ago, goofs said:

Čudno. Ja sam dobio onaj inicijalni odgovor-mail, kao hvala itd, ali ništa od tada

7 hours ago, Stela said:

Isto, samo taj prvi odgovor sam dobila.

budite strpljivi. takav je sistem. čekaju se podaci od poverenika, kome je najpotrebnija pomoć i kad to prikupe, šalju vam direktno njihove podatke.

13 hours ago, goofs said:

isto i kod mene .Pretpostavljam da se dosta ljudi prijavilo i da cemo svi doci na red ako ovo potraje

Kažu da im se škole dosta sporo prijavljuju, pa zato veliki broj donatora još nije primio institucije za uplatu.

Rekli su i da od ponedeljka kreće nova tura uplata.

Evo jedne poruke sa kanala koji koriste organizatori:

Ima prijavljenih dovoljno nego je potrebno ispoštivati neke korake. Naime, 6. marta je bila isplata plate prosvetarima. Pre toga se nije moglo znati ko će koliko para dobiti. 7. marta su škole krenule da se prijavljuju, odn. delegati za škole. to je bio petak. u neidealnim uslovima, potrebno je 2 radna dana se verifikuje delegat. kad se verifikuje delegat onda se s njim/njom komunicira o kriterijumima za prioritizaciju. prve upalte i isplate su realizovane 11. marta , u utorak. 12.marta, u sredu smo imali maratonski sastanak od 4h sa svim "stakeholders" gde se razgovaralo i o verifikaciji delegata i o kriterijumima prioritizacije. skrećem pažnju da još uvek nije sistem automatizovan, ali radimo na tome. do kraja ove nedelje imamo oko 300 delegata, odn škola. jasno ti je da poslednja 3 dana smo svi bili malo zauzeti da bismo mogli da ubrzano pumpamo. dodaj na sve priču s fondacijom Alek Kavčić da bi se razumeli ko šta i kako radi i kako da pumpamo svi.

Da prijavim da sam dobio danas e-mail sa instrukcijama za uplatu prosvetnom radniku.

:pumpaj: