Hele Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Dobra riba, ne secam se kad sam se poslednji put palio na javnu licnost, ova izazove nesto u meni kad god je vidim. Sta god da sam cuo od nje mi je skroz ok, kvalitetan popic koji bas fali, uvek sam za to da klinkice slusaju tako nesto nego neka nakaradna sranja. Jedna bivsa mi je rekla da ju je onaj moj Tejm Impala (Kevin Parker) upropastio, ali sta znam, meni to sve isto i ovo poslednje je kao i ono staro. Onaj Houdini je skroz ok kad negde cujem itd. Fan fekt - Dua Lipa je prva na ciji sam spot masturbirao jos od neke 2003. godine i Gven Stefani i spota za pesmu Cool. Ne pitajte kako i zasto, sto nisam imao internet vec samo tv sa spotovima i gde sam bio. 1
Popular Post Shan Jan Posted December 31, 2024 Popular Post Posted December 31, 2024 OK, some things are better left unsaid 3 10
Midžeta Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 After all that we've been through I know we're cool Co-co-cool 1
James Marshall Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 15 minutes ago, Shan Jan said: OK, some things are better left unsaid Sasvim je u PPP standardu lately
Filozof manijak Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Pristojnyty aseksualci će spasiti svet! 1
Shan Jan Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 More, ovo je zemsko, ne ti dinaridi sto mogu volu rep da iscupaju:
Midžeta Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 RiRi je carica, gospodarica i ikona, ona je in a league of her own Keč mi or aj go Hudini je jos bolja extended verzija Takodje lajna Time is passing like a solar eclipase je koma Illusion je blamantno losa pesma
Svemir Zeka Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 32 minutes ago, Filozof manijak said: Pristojnyty aseksualci će spasiti svet! Let't get gossipal!!
Hele Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 On 30. 12. 2024. at 10:21, Svemir Zeka said: i naravno moj omiljeni pederko Hari Stajls Ovog malog sam na nanjušio na prvi pogled, dok sam bio u nekom društvu i bio je uključen tv u pozadini i vrteo se neki spot od One Direction-a. Odmah sam prepoznao nešto u njemu i rekao da će napraviti nešto, dok su svi prisutni bili u fazonu, daj, svi su isti, šta će taj pedersko da napravi... I onda je izašao Sign of the Times i svima sam im otpevao: Zašto ćuuuutiiiteeeee! 2
Midžeta Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Bebi đast stap jor krajin, ica sajn of d tajms Mega hit, takodje ovo Takodje Larrytm is real
Shan Jan Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Ma lako je tima sa baby faceom, pravi uspeh je ovaj Ed Sheeran, tolko nesexy covek a postigao globalni uspeh 1
Milošica Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 5 hours ago, Hele said: Fan fekt - Dua Lipa je prva na ciji sam spot masturbirao jos od neke 2003. godine i Gven Stefani i spota za pesmu Cool. Ne pitajte kako i zasto, sto nisam imao internet vec samo tv sa spotovima i gde sam bio. Dobro je da ima nastavak.
Recommended Posts