December 30, 20241 yr Uh, za jednu noć sa Lipicom dao bih Kosovo, Sand...ovaj, Rašku oblast, sa sve Čačkom i Natalincima pride Predobra je
December 30, 20241 yr That's the right attitude, bro ! Edited December 30, 20241 yr by Filozof manijak
December 30, 20241 yr lepa žena jebo mater sad kad je novak praktično u penziji ova će nas jebe barem još pola veka, vrv i duže
December 30, 20241 yr 1 hour ago, Eleniko said: lepa žena jebo mater sad kad je novak praktično u penziji ova će nas jebe barem još pola veka, vrv i duže Lepa je žena, samo su joj pesme totalni bulšit. Bukvalno što je aktuelno je bolje, i Bili Ajliš, i Olivia Rodrigo, i naravno moj omiljeni pederko Hari Stajls Ed Širen, pa čak i Dodža Ket....međutim ova je segsi bela žena s utegnute noge Bili Ajliš nosi neke dukseve i šlampave pantalone, ali kvalitetom rastura Duu Lipu...
December 30, 20241 yr do kvaliteta nismo a ni ne planiramo da dođemo govorimo o vizuelnom efektu i malo zvuka što procuri ispod
December 30, 20241 yr kakva gejovka ima cela istorija muških odnosa možda se malo zamorila pa rešila da promeni ili barem proba a ko nije neka se baci kamenom
December 30, 20241 yr Dokumentuj to, da ne razočaravam šćer Sad znam magnum opus Ajliške, kao što sam nekad morala znati k-pop. I duks u H&M ima da se kupi....
December 30, 20241 yr 9 minutes ago, Svemir Zeka said: Ah evo, upravo sam saznala da je Bili Ajliš gejovka Otuda i autfit Zar nema hetero rnićpo?