Svemir Zeka Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 1 hour ago, eumeswil said: Mislim da je Zeka najveći fan/follower mojih topika. Kako da ne budem, kad ih ima jedno trideset 😅 1
James Marshall Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 (edited) Dakle da ponovim, blamantno je da mi kao veća i starija nacija™ nismo uspjeli da odnjegujemo nekog ko bi na svjetskom nivou u entertejnment industriji lobirao za cosa nostra kao što to rade Dua, Bebe, Rita ili Era, home made ili u dijaspori. Imamo samo onog nesretnika što je komičar u pokušaju i što sluša raspjevanu popadiju a porez plaća vani. Baš smo podbacili. Dua vs Didi, not even a contest. Edited December 30, 2024 by James Marshall 1
Mil@n Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 (edited) 11 minutes ago, James Marshall said: Dakle da ponovim, blamantno je da mi kao veća i starija nacija™ nismo uspjeli da odnjegujemo nekog ko bi na svjetskom nivou u entertejnment industriji lobirao za cosa nostra kao što to rade Dua, Bebe, Rita ili Era, home made ili u dijaspori. Imamo samo onog nesretnika što je komičar u pokušaju i što sluša raspjevanu popadiju a porez plaća vani. Baš smo podbacili. Dua vs Didi, not even a contest. Spoiler Edited December 30, 2024 by Mil@n 7
Shan Jan Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 2 hours ago, James Marshall said: Je l' podržo studente? Naravno. Koliko bi mu platili da safta SNSovce?
Shan Jan Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 6 hours ago, Mil@n said: Mnogo gadna indeed evo nešto fresh E vidis, ovde ako izuzmemo cetnicke obrve (znaci nasa je), riba je superkul kao osoba. Al dzaba kad u svakom spotu ima onaj nemoj da te naprangijam stav.
Halvard Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 (edited) Evo jedne lepe i mile Kosovarke zbog koje bih menjao veru za večeru I pesme su mi bolje od većine Duinih. Nažalost, izgleda da se povukla sa scene. Edited December 30, 2024 by Halvard
Filozof manijak Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 (edited) 16 minutes ago, Halvard said: Nažalost, izgleda da se povukla sa scene. Don't cry for me, Argjentinaaa Edited December 30, 2024 by Filozof manijak
Heaviside Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 46 minutes ago, Shan Jan said: E vidis, ovde ako izuzmemo cetnicke obrve (znaci nasa je), riba je superkul kao osoba. Al dzaba kad u svakom spotu ima onaj nemoj da te naprangijam stav. I to ti je naravno skriptovano. Na nastupima i u spotovima je naprave da bude malo nadrkana prepička ali ni tu nije ekstremna, a van toga više na cool cute ribu i to ide sasvim ok jedno uz drugo. Tebe očigledno više radi to što glumi dok ne izvodi muziku. Kakva je stvarno bog sveti zna, ali meni je taj lik koji glumi skroz ok i jedna je od retkih pop ikona koja mi je prihvatljiva. I estetski mi se dopada jer nije onako lutkasto lepa u licu nego je specifična, a telo je moj tip - izdužena i malo mišičava bez ogromnih grudi.
Halvard Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Ne verujem da glumi nadrkanost. Onaj "Go girl, give us nothing" momenat je mogao da je košta karijere, ja sam je godinama samo po tome i znao. Rekla je da uopšte nije bila svesna toga kakav utisak ostavlja i baš se vidi da je radila na tome. E sad jbg, ne možeš baš potpuno promeniti ličnost.
Shan Jan Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Hvala @Halvard! I nastup je deo licnosti. Mozes da fejkujes donekle ali na kraju si to ipak ti.
James Marshall Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 4 hours ago, Shan Jan said: Naravno. Koliko bi mu platili da safta SNSovce? Što bismo im pružali plezir, treba neko ko je u fazonu "karaću te loše", ono, energija Tome Nikolića i gipkost Đuke Bizona. 1 1
Budja Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Dobra je muzika, meni se svidja, narocito kad pustis posle radija koji forsira 1 Carol G i bachatu, a na corporate zabavama onaj dosadni latino devedesetih (i to ne Riki Martin). Scenski nastup mi se ne svidja, onaj iz Glastonburija je dosadan i genericki. Tu Madonu jos niko nije sustigao.
Zli Gli Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Nisam imao pojma kako ova izgleda dok nisam usao na ovu temu. Sta znam, muzika ok za slusati u voznji, ovako je lepa zgodna (jer sise su precenjene nebitne) i deluje kulturica dok prica u ovom gostovanju kod nekog lika sto je okaceno ali ne budi nikakve animalne nagone nego vise devojka s kojom kreces da zivis zajedno posle par meseci veze jer je super lik, sprema dobru klopu i nema psiho ispade, pozitivac. A onda se u kladionici u kraju pojavi nova milf plavusa, kao npr. ona druga siptarka pevacica sto joj je lik bacio srpsku zastavu a ona se ogrnula i nastavila da peva i igra razdragano, Bebe Rexha... Dakle ni lepa ni zgodna, masti kipe svuda okolo ali bar znas da je tupava i da se neces zaljubiti pa nju spopadas i sluzi ti za izivljavanje i manijacenje a sa Duom Lipom vodis ljubav i zivite svi srecno do kraja zivota. Tako nekako jbg. 4 2 3
Recommended Posts