Filozof manijak Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 džaba joj široka ramena, kad su joj muda malena courtesy of Resd star forever 3
Eleniko Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 pa dobro to je individualno šta ko vidi meni je ona devojački šarmatna na bini i to mi se sviđa, taj njen na silu navežban ples iza kog proviruje srednješkolsko đuskanje a na ovoj milanovoj slici vidim juniorsku šampionku evrope u bacanju koplja, ima dobru ruku, rame i butinu za to. na njenom mestu bi promenio personalnog trenera ali to sam samo ja. 3
Svemir Zeka Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 (edited) Ne vidim sliku, ali ipak na slepo stajem na crtu za biceps, kakav god Edit Baš mi na tv ide mtv 90. I iskoiše N sync, tu je beše bio Džastin Timberlejk, nije loše ovo uopšte Bolja je bila muzika za curice tada nego sad Ubaciću u plejlistu na spotifaj Edited December 30, 2024 by Svemir Zeka
Mil@n Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Nije se spominjala njena najpopularnija i svako mora priznati - neverovatno zarazna pesma - New Rules. Nekih tričavih 3.2 milijarde pregleda... 1 1
johan nagel Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Далеко је Шипа од надркане, можда физички неком делује али овако кад год сам видео неки њен интервју увек делује сва онако скромна и финатм. Мени је код ње најјачи тај лондонски акценат у комбинацији са промуклим гласом, визуелно јес мало мушкарачаста али има нешто јбг. Музички супер за тинејџерке и да се врти по радију и тако то. 3
Halvard Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Bože, priča se o nekim bicepsima. Gledajte spot za Levitating pa da vidite šta je najjači adut. Uostalom, evo: 1 1
red star forever Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 22 minutes ago, johan nagel said: Bизуелно јес мало мушкарачаста Najzad, hvala!
autsajder Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Mnogo vi nešto razmatrate. Sevap je spakovati vas u kombi i pravac Sunny Hill Priština.
Shan Jan Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Pa dobro, mislim da se ni @red star forever ne bi bunio, mi seckamo ovako na sitno jer je sebrility. 1
Filozof manijak Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Inače, ovde smo svi jebači od glasa, pa smo kompetentni da nalazimo mane Dui Lipi 3
Jeremija Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 O muzici ne mogu da pričam jer nikad nisam slušao, ali što se tiče izgleda, predivan je. 2
Mil@n Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 40 minutes ago, Filozof manijak said: Inače, ovde smo svi jebači od glasa, pa smo kompetentni da nalazimo mane Dui Lipi Kad god se tako neko iskaki (ne mislim ni na koga sa ovog topika) po nekoj generalno izgledom popularnoj dami, prvo što odmah pomislim je šta li ovaj car keca ako mu ova ne valja?
Svemir Zeka Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 (edited) 1 hour ago, autsajder said: Mnogo vi nešto razmatrate. Sevap je spakovati vas u kombi i pravac Sunny Hill Priština. Ne kužim Ma dobra je ona riba, ali joj je muzika đubre....pritom ume i da peva. Žali bože. Sad očekujem pitanje kakvu ja muziku pravim kad se usuđujem da komentarišem lošu muziku Edited December 30, 2024 by Svemir Zeka 1 1
Eleniko Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 znam, ti si komponovala whole lotta love, jel tako? 1
Recommended Posts