Lancia Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 (edited) 3 hours ago, Filozof manijak said: Zato mi je tako dobra, zbog tog izgleda @Lancia Ti kad me ne bi pozvao u neko sranje od topika... Edited December 30, 2024 by Lancia 2
Eleniko Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 45 minutes ago, Svemir Zeka said: Daj link. e ove forumske žene to samo ište leba preko pogače....
Svemir Zeka Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Just now, Eleniko said: e ove forumske žene to samo ište leba preko pogače.... Dobila sam link.
Eleniko Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Just now, Svemir Zeka said: Dobila sam link. booyaka socijalna inteligencija izuzetna operiše samo na PM 2
Mil@n Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 3 hours ago, Shan Jan said: Malo je konjasto gradjena al ima slatku facu, ucinio bih joj ako me bas zamoli Što je konjasto građena aman? Zgodna je, vitka, nogice butkice milina, zadnji trap odličan, prednji oskudeva al šta da se radi... 2 1
Shan Jan Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Just now, Mil@n said: Što je konjasto građena aman? Zgodna je, vitka, nogice butkice milina, zadnji trap odličan, prednji oskudeva al šta da se radi... Svakom njegovo al ja licno volim neznije i krhkije. Ramena jaca, nema sisu al zato misica, jednim samarom bi ti otkinula glavu.
red star forever Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Znači ja sam stvarno jedino kome ona liči na muškarca?! 1 2 1
Mil@n Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 (edited) 6 minutes ago, Shan Jan said: Svakom njegovo al ja licno volim neznije i krhkije. Ramena jaca, nema sisu al zato misica, jednim samarom bi ti otkinula glavu. A svakom svoje naravno, zezamo se, ali žena očigledno vodi računa o svom telu, trenira, što se mene tiče, samo pohvalno, ne deluje mi da preteruje, naprotiv, taman. Što se tiče prvog albuma obavezno slušati de luxe edition, ima 5 dodatnih pesama. Edited December 30, 2024 by Mil@n 1
Filozof manijak Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 8 minutes ago, Shan Jan said: Svakom njegovo al ja licno volim neznije i krhkije. Ramena jaca, nema sisu al zato misica, jednim samarom bi ti otkinula glavu. Joj, bre, Šanjimire, to se i traži, a ne pahuljice od trijes kila 1 1
Eleniko Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 meni jedino smetaju /ali samo kad se zagledam/ ove momčilo krajišnik obrve al to je ta neka ilirsko dardanska lepota sa kojoj imamo svašta zajedničko 5
Shan Jan Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 2 minutes ago, booyaka said: Ima neku bezobraznu facu Ta nadrkana faca joj je najbolji deo, izaziva da je lupis po dupetu 1 1
Halvard Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 (edited) 1 hour ago, Svemir Zeka said: međutim ova je segsi bela žena s utegnute noge Eeeee moja Zeko, u današnjem šoubizu najteže je biti segsi bela žena s utegnute noge Inače meni nikada nije delovala nadrkano, više stondirano. Mada mislim da nije poza i da je prosto takva, jer onaj "Go girl, give us nothing" meme joj jeste teško pao i rešila je da ozbiljno poradi na scenskom nastupu. A u svakom slučaju: Edited December 30, 2024 by Halvard
Eleniko Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 13 minutes ago, Shan Jan said: Ta nadrkana faca joj je najbolji deo, izaziva da je lupis po dupetu šljapanje po zadnjici je strava ali bolje je da je šamaraš u krevetu, trust me 1
Svemir Zeka Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Šan jan vidi ovde jaka ramena? 🧐 Brt onaj roštilj moramo na leto, da vidiš šta su jake ruke i ramena A nije nešto ni nadrkana, meni deluje kao wannabe proncezica 1
Recommended Posts