December 30, 2024Dec 30 Uh, za jednu noć sa Lipicom dao bih Kosovo, Sand...ovaj, Rašku oblast, sa sve Čačkom i Natalincima pride Predobra je
December 30, 2024Dec 30 Malo je konjasto gradjena al ima slatku facu, ucinio bih joj ako me bas zamoli
December 30, 2024Dec 30 That's the right attitude, bro ! Edited December 30, 2024Dec 30 by Filozof manijak
December 30, 2024Dec 30 lepa žena jebo mater sad kad je novak praktično u penziji ova će nas jebe barem još pola veka, vrv i duže
December 30, 2024Dec 30 1 hour ago, Eleniko said: lepa žena jebo mater sad kad je novak praktično u penziji ova će nas jebe barem još pola veka, vrv i duže Lepa je žena, samo su joj pesme totalni bulšit. Bukvalno što je aktuelno je bolje, i Bili Ajliš, i Olivia Rodrigo, i naravno moj omiljeni pederko Hari Stajls Ed Širen, pa čak i Dodža Ket....međutim ova je segsi bela žena s utegnute noge Bili Ajliš nosi neke dukseve i šlampave pantalone, ali kvalitetom rastura Duu Lipu...
December 30, 2024Dec 30 do kvaliteta nismo a ni ne planiramo da dođemo govorimo o vizuelnom efektu i malo zvuka što procuri ispod
December 30, 2024Dec 30 kakva gejovka ima cela istorija muških odnosa možda se malo zamorila pa rešila da promeni ili barem proba a ko nije neka se baci kamenom
December 30, 2024Dec 30 Dokumentuj to, da ne razočaravam šćer Sad znam magnum opus Ajliške, kao što sam nekad morala znati k-pop. I duks u H&M ima da se kupi....
December 30, 2024Dec 30 9 minutes ago, Svemir Zeka said: Ah evo, upravo sam saznala da je Bili Ajliš gejovka Otuda i autfit Zar nema hetero rnićpo?