August 29, 2025Aug 29 16 minutes ago, autsajder said:Šarala malo po njihovim narodnjacimaJeste, INXS su narodnjaci, a Dua Lipa - "I could never be your woman", najfiniji tanani zvuk iskrojen u operama
August 29, 2025Aug 29 22 minutes ago, autsajder said:Ovo nisam, a jesam malo slušao kako je pjevala INXS kad je bila u Australiji, možda je sa istog ovog koncerta. Šarala malo po njihovim narodnjacima..Korektno je ovo, iako nije njen vajb. Svakako je bolje od "originala" sa Ekslom Rouzom.Ništa me ne čudi još od kada je Madona zasvirala Panteru, a Lejdi Gaga se šigicala na sceni sa Metalikom.Svuda je valjda pevala neki hit iz te zemlje, videh da je pevala Moi Lolita u Francuskoj, 99 Luftbaloons u Nemačkoj, Kajli u Australiji istoZanimljivoMadona pevala Panteru? O.o
August 29, 2025Aug 29 Uf, toliko je oskrnavila Moi Lolitu da me pokolebalo malo u mom fandomu. Ali ajde, prešao sam preko toga nekako.
August 29, 2025Aug 29 6 minutes ago, Midžeta said:Madona pevala Panteru? O.oTačnije, svirala 1 rif, but still.A Kajli joj davno gostovala Lipi na nekom TV koncertu, smjena generacija taj rad@Svemir Zeka Mislio sam na AC/DC. Pretpostavljam da je to tamo nešto kao Riblja Čorba (samo neukaljano) i da svira dan-danas na AM radiju po zabačenim farmama i barovima sa umornim kamiondžijama dok ih muvaju profesionalke u kožnjacima u najboljim pedesetim..INXS su više Zdravko Čolić Bend.
August 29, 2025Aug 29 4 minutes ago, Midžeta said:Svuda je valjda pevala neki hit iz te zemlje, videh da je pevala Moi Lolita u Francuskoj, 99 Luftbaloons u Nemačkoj, Kajli u Australiji istoZanimljivoMadona pevala Panteru? O.oZnači u Prištini peva Čolu
August 30, 2025Aug 30 2 hours ago, Milošica said:Znači u Prištini peva Čolu Ma jok Gocu Lazarević ,zbog bakšiša
October 21, 2025Oct 21 AND THATS A WRAP ON THE NORTH AMERICAN LEG OF THE RADICAL OPTIMISM TOUR!!!!! Thank you Seattle f~2.mp4Šote mori šote
November 7, 2025Nov 7 Slušam neki italijanski pop i naletim na DuaLipinu dvojnicu italijankicuGioia Luciahttps://www.google.com/search?q=gioia+lucia+&sca_esv=f9a4d5dbb28ed665&rlz=1C1GCEJ_enRS1177RS1177&udm=2&biw=1246&bih=896&sxsrf=AE3TifOpH6tAOwEwzZwa29YOWnboMSib-g%3A1762513751821&ei=V9MNaY_oMayExc8P7uGdkA8&ved=0ahUKEwjP79qw89-QAxUsQvEDHe5wB_IQ4dUDCBI&uact=5&oq=gioia+lucia+&gs_lp=Egtnd3Mtd2l6LWltZyIMZ2lvaWEgbHVjaWEgMgcQIxgnGMkCMgUQABiABDIFEAAYgAQyBBAAGB4yBBAAGB4yBBAAGB4yBBAAGB4yBBAAGB4yBBAAGB4yBBAAGB5IiBJQwgRYqQ5wAXgAkAEAmAGCAaAB6gaqAQMwLje4AQPIAQD4AQGYAgagApEGwgIIEAAYCBgKGB6YAwCIBgGSBwMwLjagB8cRsgcDMC42uAeRBsIHBTAuMi40yAcX&sclient=gws-wiz-img
November 7, 2025Nov 7 On 21. 10. 2025. at 18:56, autsajder said: <span class="ipsAttachLink_box"><span class="ipsAttachLink_title">AND THATS A WRAP ON THE NORTH AMERICAN LEG OF THE RADICAL OPTIMISM TOUR!!!!! Thank you Seattle f~2.mp4</span><span class="ipsAttachLink_metaInfo"> <span>3.11 MB</span> <span>·</span> <span>0 downloads</span></span></span>Šote mori šotenista se ne cuje