August 3, 2025Aug 3 Šta fali, baš je slatka Iskreno me čudi da nije dobila to državljanstvo otkad ikad.
August 3, 2025Aug 3 Inace ova predsednica Kosova jedna od tezih odvratnosti na svetskoj politickoj sceni.
August 3, 2025Aug 3 8 hours ago, Halvard said:Šta fali, baš je slatka Iskreno me čudi da nije dobila to državljanstvo otkad ikad.Nedavno je dobila i albansko ,krenulo je u životu
August 4, 2025Aug 4 On 3. 8. 2025. at 13:30, Halvard said:Šta fali, baš je slatka Iskreno me čudi da nije dobila to državljanstvo otkad ikad.Koliko propagira™, čudi me da nije nulti stanovnik.
August 4, 2025Aug 4 On 3. 8. 2025. at 19:58, Shan Jan said:Inace ova predsednica Kosova jedna od tezih odvratnosti na svetskoj politickoj sceni.Budaletina
August 4, 2025Aug 4 17 minutes ago, ronin said:BudaletinaDobro je, pomislih da pričaš o Duici, pa taman da vadim teško oružje
August 29, 2025Aug 29 Ovo nisam, a jesam malo slušao kako je pjevala INXS kad je bila u Australiji, možda je sa istog ovog koncerta. Šarala malo po njihovim narodnjacima..Korektno je ovo, iako nije njen vajb. Svakako je bolje od "originala" sa Ekslom Rouzom.Ništa me ne čudi još od kada je Madona zasvirala Panteru, a Lejdi Gaga se šigicala na sceni sa Metalikom.