eumeswil Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 Koje su vam omiljene pesme? Meni Be the One na prvom mestu, followed by Training Season i Physical. 1
James Marshall Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 Pa svi Albanci po difoltu podržavaju proteste jer su protiv Vučića a samim tim i snažne Srbije 5 1
Shan Jan Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 Joj ima mnogo nadrkan stav, samo hate fuck za nju
villiem Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 (edited) Solidan svetski uspeh Ova prva je za klasu bolja Edited December 26, 2024 by villiem
giuseppe Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 Pa naša™ je, što da ne podrži Ova dva live zapisa su vantazija, a ni Tiny Desk (opet oba) nisu za bacanje.
Halvard Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 Ležim mrtav bolestan par dana i iz nekog razloga rešim da konačno poslušam Šipu™ jer sam ono tipa samo znao da postoji i da uvek izgleda kao je uzela jedan bensedin previše. Mogu reći da joj pesme uopšte nisu loše, pogotovo je drugi album super. Physical mi je na repeat. 1 1
Mil@n Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 (edited) Već sam spominjao na nekom topiku, tako da se ponavljam, ali prvi album je apsolutna pizdarija i jedan od boljih albuma koje sam čuo poslednjih 5-7 godina (u sopstvenu odbranu, retko skidam i slušam nove albume, ponekad). Drugi je razvodnjen pesmama i po nekim hitovima lakih ali opet pitkih melodija bez mnogo cimanja oko dinamike aranžmana, prosto jednostavnije je sve mnogo, i verujem da je album neki producent odradio za tipa 7 dana u studiju. Treći album isto kao drugi. Ali prvi je magija, mogu da ga slušam non stop. Ubedljivo najbolja pesma mi je beging, prosto savršenstvo... Živi primer karakteristika sa prvog albuma, lagani i lep intro, potom prolog i eksplozija u refrenu pa tišina i sjajni ulazi u strofu posle refrena i onda totalna katarza posle drugog refrena sa back vocalima. Glas joj je totalno ludilo, boja, promuklost, može dap riča šta hoće... Kačim ovaj klip jer je ovde i lepa kao san. Dodajem i ovo, jedna od omiljenih. Edited December 27, 2024 by Mil@n 1 1
giuseppe Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 Ceo Royal Albert Hall: Dragi Bravo, da li sam ja fan? Nisam pustio nijedan album nikad. Više volim da gledam + slušam zapravo. 1
autsajder Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Imam ovaj Albert Hol snimak u privatnoj kolekciji već neko vrijeme i šta reći - praznik za oči i uši kad se razvuče na veliki TV i velike zvučnike. Mogao je audio mix da bude samo malo tvrđi.. Btw, audio album je duži - punih 20 songova. Live izdanje godine, naravno. 1
Halvard Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Odlična je Duica. Future Nostalgia je komercijalno pop blago, nisam mislio da je tako nešto moguće u 2020-im. U svakom slučaju mi je sad co-#1 Kosovarka sa Arđentinom Ramosaj.
Mil@n Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Samo jedna stvar mi kod nje nije nikako bila jasna... Spoiler Ovaj lik...
Recommended Posts