dunja Posted January 29 Author Posted January 29 Nije direktno pomoć studentima, ali je za studentsku stvar: Kontaktirao me je ovaj reporter: https://www.andrewconnelly.media/ Planira da putuje u Srbiju, možda već da bude tamo za vikend, hoće da isprati situaciju na terenu i priča sa studentima, posebno ga zanima kako se oni to organizuju, pošto je njemu to sve misterija ali kapira da su tu nešto bitno dešava. Elem, ja sam mu objasnila da ne može tek tako da dodje i udje na neki fakultet (može da proba da ga puste ili da ih kontaktira unapred), ali da ima mnogo ljudi dole koji nisu studenti, ali aktivno pomažu studentima i uključeni su na razne načine i svi su povezani. Ako je neko zainteresovan i voljan da priča sa njim, neka mi piše na DM. Ili neka ga direktno kontaktira ako neće meni da se autuje, i to je ok Ne znam ga lično, ali mi je rekao da je bio ranije u Srbiji i ne treba mu vodič (da ne bude zabune), već sagovornici.
destiny Posted Friday at 19:04 Posted Friday at 19:04 " ✅️✅️‼️✅️✅️‼️‼️‼️ VAŽNO! MOLBA STUDENATA: Pozdrav svima, Hvala vam pre svega na strpljenju i volji da nam pomognete. Organizacija ovoga ne zavisi samo od nas, vec od svih timova fakulteta, a planovi se menjaju iz sata u sat, i iz tog razloga nismo ranije mogli da vam iznesemo konkretan plan i satnice. Trebace nam mnogo ljudi koji ce biti zaduzeni za hranu i pice i racunamo na vas da cete moci da nam u tome pomoci. Mame Novosadjanke su se javile da ce dovesti 12-13 ljudi koji ce posluzivati hranu na kampusu pre 15h. Evo plana za sam protest: Imacemo tri food zone. FOOD ZONA 1 - sa leve strane mosta FOOD ZONA 2 - kod NISa FOOD ZONA 3 - kod stadiona, prekoputa Vremeplova Donacije ce se primati na FOOD ZONI 1 od 13h i na FOOD ZONI 3 od 15h. FOOD ZONA 2 nece primati donacije i ona ce raditi od 15h. FOOD ZONA 1 i FOOD ZONA 3 rade od 18h. Nama je potrebno oko 60 dobrovoljaca iz grupe RODITELJA (i gradjana, naravno moze da se pridruzi ko god hoce) koji ce biti rasporedjeni po smenama da primaju i rasporedjuju donacije i sluze hranu. Dakle, jedna grupa ce primati donacije od 13h kod mosta, u ZONI 1. Druga grupa ce primati donacije u ZONI 3 od 15h. Treca i cetvrta grupa ce posluzivati hranu u FOOD ZONAMA 1 i 3 od 18h. Molim vas da prvo okupite ljude pa da se dogovorimo oko detalja. Nama je jedino bitno da u svakom momentu bude dovoljan broj ljudi koji ce biti tu da pomognu. Na protestima uglavnom niko nema signala, a mi koordinatori cemo komunicirati preko toki vokija. Dakle, molim vas okupite ljude, pa cemo da vam kazemo koliko ljudi je potrebno u svakoj zoni, a vi se rasporedite kako zelite. Hvala VAM SVIMA unapred❤️ -Studenti u blokadi" 1 1
Ratamahatta Posted Monday at 13:52 Posted Monday at 13:52 https://blokadnedonacije.rs/ Presek potrepstina, sta je hitno, cega ima previse, itd. Ako biste da pomognete, a u dilemi ste sta im (ne) treba 4
Recommended Posts