Shan Jan Posted February 10 Posted February 10 FASPER ozbiljno opremljen hranom, ocigledno donira Dorcol Historical Iznenadio sam se kolicinom studenata, sigurno ih ima par desetina u svakom trenutku iako je kao mali faks. 1
dunja Posted February 11 Author Posted February 11 Ne znam da li imamo/te nekog u Jagodini osim @Moća
dunja Posted February 12 Author Posted February 12 kad je ovo okačeno, @Valk? pošto ima objava na instagramu od pre 6 sati da su se snašli za prevoz 1 1
Valk Posted February 12 Posted February 12 ne znam, meni prosledila drugarica maločas da objavim gde mogu. hvala ti 1
Klara Posted February 13 Posted February 13 Ima li informacija šta se dešava na Ekonomskom fakultetu? Drugarica mi je pre koji sat poslala sms da im treba pomoć građana jer Informer nasilno upada na fakultet i uznemirava ih.
morgana Posted February 13 Posted February 13 ladno je potreban neki centralizovan sistem uzbunjivanja 2
Klara Posted February 13 Posted February 13 Zauvek ugasiti Informer, Kurir i ostale dnovinare, đubrad. 3
Recommended Posts