November 25, 2025Nov 25 17 minutes ago, jms_uk said:A gde ti je od ptice mleko?to mi nisu rekli da ima jel to nešto poljsko?
November 25, 2025Nov 25 5 minutes ago, Klara said:U S V O J I M Ebonus track: čokolada je mekana i hrskava, a debela
November 25, 2025Nov 25 26 minutes ago, dunja said:to mi nisu rekli da ima jel to nešto poljsko?Ovo je osnovni, a ima i drugih ukusa
February 6Feb 6 Skroz dobri keksići od limuna, kao što im i ime kaže. Nadam se samo da će smanjiti ovo uvećano ICE u reči limunice (slatka nova reč ) ako planiraju izvoz, naročito u USA, osim ako im nije cilj da prate tradiciju koju je Pionir započo Negro bombonama .
February 6Feb 6 18 minutes ago, Klara said:Jesu li prhki ili mekani? :) Kao Grisbi?Volim limun u poslasticama. 🫠Prhki, ali ne masni kao Grisbi, bar koliko ga se ja sećam. Ja baš i ne volim limun u keksima, zato mi je ovo prijatno iznenađenje.
February 7Feb 7 @sedijedan Videla sam danas tvoj keksić u gradu, ima i nane u filu sa limunom. :DBila sam karakter, kao neću ništa da uzmem, imam punu činiju kivija i mandarina. A onda je karakter klonuo pre pola sata...koliko obožavam ovaj keks sa brusnicom, svaki put pređem prag stana sa obećanjem da ću ga otvoriti samo da bih ga poređala u kutiju i grickala SUTRA uz kafu.I svaki put izdam sebe. :')Ispravila sam omot, ovo je prava fotka, nisam htela da vidite koliko sam alava.
February 9Feb 9 @Klara Još jedna prednost ovih keksića je što ih je samo 9 kom. u kutiji, recimo da je to optimalan broj sa kojim se ne može preterati, ja se tešim . Probaću i taj sa brusnicom, deluje primamljivo.Sad tek vidim u postu od petka grešku - započeo treba da stoji, očigledno ne vidim baš najbolje. Edited February 9Feb 9 by sedijedan
February 9Feb 9 Htela sam da napišem koliko keksića sa brusnicom ima u pakovanju, ali ne mogu da se setim...a da to sutra proverim, preeeveliki rizik. Evo, već sad zamišljam sebe kako ga uzimam sa police i nosim sa sobom, hahah
February 9Feb 9 Nemoj samo da zamišljaš, slobodno uzmi - moje iskustvo je da dobre proizvode ili povuku iz proizvodnje ili ih pokvare u sastavu, tako da, iskoristi priliku dok ih ima !