February 13Feb 13 54 minutes ago, Klara said:Setih se tebe, @barfly . 😊🍪Skoro sam probao iste ove negde, ko zna gde, jer ne mogu da se setim. Lepi su, uživaj, poyyyKad sam već ovde, da uložim žalbu na Manćmelou. Oseti se na neku hemiju za ribanje sudopere, dok žvaćeš.
February 13Feb 13 Mislim da su mi ga kupili u Maksiju. :D 51 minutes ago, barfly said:žalbu na ManćmelouPa napraviiii, domaćice! 🍒
February 13Feb 13 Ma važi... još ću i domaći smoki da si umesim. Moraće organizam da mi se navikne na tu novu aromu Cifa.
February 18Feb 18 On 14. 2. 2026. at 6:13, pariah said:Navuko sam se opako.Gde kupuješ??? Znam za onaj obični Klasov, ali ovo je otkrovenje!
February 18Feb 18 @Boksi Imam vezu preko Drine. Samo za tebe, i ljuuuubav tvoju zanosnuuuuu- googlao kod nas ali mi ne izbaci ništa. Između heroina i kokosa sam poprilično siguran da bih uvek izabrao kokos. Edited February 18Feb 18 by pariah
February 20Feb 20 Juče posle podužeg vremena ponovo probao Kr5ašev Petit Beurre, neverovatno koliko je bolji od onoga što poslednjih godina pakuje Štark.