vladavsnarod Posted Monday at 13:00 Posted Monday at 13:00 1 hour ago, Djuro said: nije duzan, nisu ni trazili. smesne pare su u pitanju btw. 1 hour ago, Mel said: Ako njih dvoje imaju, a njeni tamo se muce za najosnovnije, jebes taj brak ako ih ne pomazu. moja majka se nije udala sa mirazom, pa su pomaali i njegove i njene od svojih prihoda. Sve ok ako se deca vole. Komentar je bio polušaljiv, ali priznajem da sam prenaglio sa pretpostavkom. 3
noskich Posted Monday at 22:42 Posted Monday at 22:42 12 hours ago, vladavsnarod said: Ako ga stvarno voli, složiće se da on nije dužan da glumi crveni krst za njenu familiju Ako on nju voli složiće se da ispoštuje njihovu kulturu i običaje. A ne da osramoti porodicu svoje žene. 1
Midžeta Posted Monday at 22:57 Posted Monday at 22:57 Tako noski preuzmi temu, rokaj snimaj, prskaj, polivaj 1
BarryWhite Posted Tuesday at 06:03 Posted Tuesday at 06:03 On 14. 12. 2024. at 22:09, Desmond Bojčinski said: Meni Uganda ostala u sećanju kao pravi biser. Sređeno, čisto, bez smeća okolo, klima savršena, nekoliko puta bezbednija od svega u široj okolini. Mentalitet ljudi je takođe totalno drugačiji, više su rezervisani. Kampala je haotična u odnosu na ostatak zemlje što se tiče saobraćaja mada je daleko od petka popodne u Beogradu. Na ulicama se vidi da su sirotinja u novčaniku ali ne i u glavi - aktivno sam tražio smeće ili plastičnu kesu na ulici, jok. Tldr, ostaje kao plan C za penziju, ako Urugvaj pukne nekako, ili mi se izjalovi plan za život milionera na Alpima. Verovatno nisi bio dugo u Ugandi. Saobraćaj u Kampali je mnogo gori nego u Beogradu, ja sam jednom putovao sat vremena iz kancelarije do hotela a relacija je bila oko 1km. Pošto je padao mrak i nosio sam lap top vozač mi je rekao da ipak ostanem u kolima iako sam mislio da idem pešice. Meni se Kampala i pored velike gužve u saobraćaju svidela, i generalno se slažem da je Uganda lepa za život. Ja sam proveo 4 godine tamo i obišao sam dosta mesta jer sam radio na projektu rehabilitacije puta od 340km. Što se tiče nekretnina nije baš tako jeftino, mislim da je novogradnja u Kampali između 1000 i 1500 dolara/evra po m2. Uganda ima veliku dijasporu pa dosta ljudi kupuje nekretnine da bi imali nešto u svojoj zemlji i da bi se eventualno vratili kad dođu u penziju. 5 3
vladavsnarod Posted Tuesday at 09:59 Posted Tuesday at 09:59 11 hours ago, noskich said: Ako on nju voli složiće se da ispoštuje njihovu kulturu i običaje. A ne da osramoti porodicu svoje žene. Ma kakav običaj... Običaj je isto koliko i mail-order bride u Bosni.
noskich Posted Tuesday at 10:02 Posted Tuesday at 10:02 2 minutes ago, vladavsnarod said: Ma kakav običaj... Običaj je isto koliko i mail-order bride u Bosni. https://parapsihopatologija.com/topic/22844-african-homeowners-kako-li-se-toga-do-sad-niko-nije-setio/page/6/#findComment-6273726 1
dragance Posted Tuesday at 10:51 Posted Tuesday at 10:51 Pa dobro. Svakakvi bi ostali inceli da ne mogu da kupe “ljubav”.
noskich Posted Tuesday at 10:58 Posted Tuesday at 10:58 6 minutes ago, dragance said: Pa dobro. Svakakvi bi ostali inceli da ne mogu da kupe “ljubav”. Bas na zapadu retko ko da ne pita prvo kolika ti je plata pre nego što se predje na intimu. 1
Engineer Posted Tuesday at 11:33 Posted Tuesday at 11:33 33 minutes ago, noskich said: Bas na zapadu retko ko da ne pita prvo kolika ti je plata pre nego što se predje na intimu. Šta ima da pita za platu? Kad čuje gde radiš, odmah ode na oglase firme i vidi koji je iznos otprilike za tu poziciju 2
Shan Jan Posted Tuesday at 11:36 Posted Tuesday at 11:36 Plebs ne razume probleme nas u ITu koji ne znamo nikad da li nas zemske jure zbog para. Nije slucajno sto mi non stop namiguju cure iz racunovodstva 1 3
Mel Posted Tuesday at 11:40 Posted Tuesday at 11:40 2 minutes ago, Shan Jan said: Plebs ne razume probleme nas u ITu koji ne znamo nikad da li nas zemske jure zbog para. Nije slucajno sto mi non stop namiguju cure iz racunovodstva i bankarke to rade, vide ko ima pa emituju svidjanje. Znam i jedan puknut brak zbog toga. 1
noskich Posted Tuesday at 20:46 Posted Tuesday at 20:46 Naročito kad ste u istoj firmi onda ima okvirnu predstavu o cifri. Pričao je Yoyogi svojevremeno da je imao ponude "vikenda sa doručkom" kako je on to bio napisao. Mada nije svuda IT sve i svja. Sada ih ima ko pleve. 1
Verterdegete Posted Wednesday at 09:16 Posted Wednesday at 09:16 Dajte vise tu facepalm reakciju da imamo.
Recommended Posts