Jump to content
IGNORED

Čisto srce može izneti promenu

cedo

Recommended Posts

• Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cedo

301

• Klara

14

• Fins fleet

10

• mire

5

Posted (edited)

Izbacio mi algoritam, ne znam koji su ali svaka im ka u Njegosa:

edit: Kad je krenuo drugi video ugasio sam od neprijatnog humora. Ali izgleda da ova tema radi kako god okrenes.

Edited by Fins fleet
  • +1 1
Posted

posle 37 godina rada Dr Mila Paunic je dala otkaz na Studentskoj poliklinici zbog nemogucnosti da poliklinika javno podrzi studente

danas joj je poslednji radni dan i kolege i studenti joj prave ispracaj

“Nisam ni sanjala da ću ovo doživeti, mesto nam je uz studente”: Dr Paunić dala je otkaz nakon što je podržala blokade, danas su joj priredili ispraćaj

Svi uz doktorku Milu: Dala otkaz zbog pritisaka na zaposlene! (VIDEO, FOTO)

Epidemiološkinju dr Milu Paunić, koja je podržala studente, a zbog neslaganja sa upravom Studentske poliklinike dala otkaz, danas, poslednjeg radnog dana, ispratilo je stotine ljudi. Oni su sa njom, ispred ove ustanove, u Krunskoj ulici, u 11.52 odali počast preminulima u Novom Sadu ćutnjom od 15 minuta. Za Nova.rs dr Paunić, jedva zadržavajući suze, kaže da nije ni sanjala da će imati ovakav ispraćaj, ali da je, uprkos pritiscima direktora, najviše dirnuo izlazak 16 kolega, koji su pokazali da se ne plaše.

U Zavodu za zdravstvenu zaštitu studenata (Studentskoj poliklinici) dr Mila Paunić provela je čak 37 godina, a krajem januara dala je otkaz, samo dva meseca pred penziju, jer organizaciju u ustanovi sa novim direktorom, kao i nedopustivi odnos prema studentima, više nije mogla da podnese.

Danas joj je, kako kaže, bio poslednji dan otkaznog roka.

“Nisam ni sanjala da ću doživeti ovako nešto. Danas mi je poslednji dan otkaznog roka. Došla sam na posao da vratim pečate, potpišem šta je neophodno i pozdravim se sa kolegama, ustanovom i pacijentima”, kaže za Nova.rs dr Mila Paunić.

• Tužno 2
Posted

mozda i najbolji govor danas u evropskom parlamentu

Posted (edited)

Edited by cedo
  • +1 1
Posted

nije evropa fon der lajen

• Wub 1