Thursday at 23:283 days AQM0a7dYig6roKHv8qV1HG6Fic_L-3j8Lp60zYuLhAG0-JVXhaVHlKvc0JHSQetnqKAVFEP7l-tKgC17GfJhfQxjQZHDb4v27St9L0RLig (1).mp4@ronin Mislim da si bio strog kada si ga nazvao gorim čovekom od Vučića. Ipak je on srpski Entoni Bordejn. A i nije ćaci. Jes da mu ovde nije trebalo ovo glođanje ali ponela ga strast, jebiga.Kakve su šanse da promeniš mišljenje i ukažeš respekt prema liku i delu?
Thursday at 23:383 days 9 minutes ago, pariah said: <span class="ipsAttachLink_box"><span class="ipsAttachLink_title">AQM0a7dYig6roKHv8qV1HG6Fic_L-3j8Lp60zYuLhAG0-JVXhaVHlKvc0JHSQetnqKAVFEP7l-tKgC17GfJhfQxjQZHDb4v27St9L0RLig (1).mp4</span><span class="ipsAttachLink_metaInfo"> <span>7.97 MB</span> <span>·</span> <span>0 downloads</span></span></span>@ronin Mislim da si bio strog kada si ga nazvao gorim čovekom od Vučića. Ipak je on srpski Entoni Bordejn. A i nije ćaci.Jes da mu ovde nije trebalo ovo glođanje ali ponela ga strast, jebiga.Kakve su šanse da promeniš mišljenje i ukažeš respekt prema liku i delu?Ne brate...Tip je esencija jadnosti koju živimo.
Thursday at 23:473 days Pakito opasan, socijalna inteligencija izuzetna. Edited Thursday at 23:473 days by Milošica
Thursday at 23:533 days danas prošao pored onog pizzagrama u džordža vašingtona i pao mi @ronin na pamet, reko što mrzi ovog čoveka
Friday at 00:023 days 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:danas prošao pored onog pizzagrama u džordža vašingtona i pao mi @ronin na pamet, reko što mrzi ovog čoveka9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:danas prošao pored onog pizzagrama u džordža vašingtona i pao mi @ronin na pamet, reko što mrzi ovog čovekaIzvini brate...😕 Edited Friday at 00:033 days by ronin
Friday at 00:403 days Prvi put sam sad pustio video na kojem je taj Pakito i nemajući pojma o čemu se radi pomislih da Nole Sexoman prešao na hranu.
Friday at 01:133 days Nemam pojma, podsetio me vajb. I samo sam čekao da ćelava glavudža zaglaba ovaj stejk. A znam da spominjete Pakita odavno, nego sam bio više u fazonu blaženo neznanje je dobar asset.
Friday at 06:573 days Meni je Pakito klasičan folirant/prevarant...Juče mi iskočilo na mreži neko njegovo trabunjanje kako ga je neki lik "otpratio" i ono u stilu Istoka™ ono 365 lepih dana, kao "nemojte ljudi negativno ovo ono"...Realno potresno... not
Friday at 16:503 days 9 hours ago, Frank Pembleton said:Meni je Pakito klasičan folirant/prevarant...Juče mi iskočilo na mreži neko njegovo trabunjanje kako ga je neki lik "otpratio" i ono u stilu Istoka™ ono 365 lepih dana, kao "nemojte ljudi negativno ovo ono"...Realno potresno... notUhvatio sam i ja taj video. Popriličan osećaj susramlja da ne kažem krindža.Trebao je u pozadini tiho da pusti all you need is love...