Jump to content
IGNORED

Život (i) na primorju

Mel

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, morgana said:

moze, mada zavisi sta je za tebe 'ne predaleko'

gradsko podrucje je, ako ti ne smeta uzbrdica, ionako  vecinom ne predaleko od mora, za najvise 10-15 minuta si na prvoj plazi (ali ti iduci nazad treba vise vremena, dok ne nabildujes nozne misice da trcis uz stepenice)

Da, pa bacam pogled na neke halo oglase, nije sve ni u Herceg Novom (gradu) nego kad kliknes to su neka predgradja, obliznja manja mesta... Prosto me zanima sta je neki minimalni iznos/range od koga pocinje prica. Na drugu stranu svakako nebo je granica.

Posted
14 minutes ago, morgana said:

cg ce za 2-2,5 g u eu po svemu sto sad slusamo sa te strane. doduse i srbija ce nesto kasnije.

kazem zbog kupovine nekretnine u eu i peripetija.

Znaci minut vrtim post i kontam 2 - 2.5 k eura po kvadratu start ali ne razumem bas o cemu se dalje radi :D

• Haha 1
Posted (edited)
5 minutes ago, Mel said:

Da, pa bacam pogled na neke halo oglase, nije sve ni u Herceg Novom (gradu) nego kad kliknes to su neka predgradja, obliznja manja mesta... Prosto me zanima sta je neki minimalni iznos/range od koga pocinje prica. Na drugu stranu svakako nebo je granica.

mislim da je 120k za 50 m2 realno, a govoreci o predgradjima tj hn rivijeri, ona zna da bude skupa - narocito ako je nekretnina blizu portonovog u kumboru ili djenovicima.

s druge strane, igalo se ne racuna u predgradja, administrativno ni cjenovno.

Edited by morgana
  • Hvala 1
Posted

i starogradnja je poskupila, rusi i ukrajinci, kao i u bgd.

mozda padnu cijene donekle vremenom, citam takve prognoze ali ne znam ni tempo ni intenzitet moguceg pada.

• +1 1
Posted
44 minutes ago, morgana said:

mislim da je 120k za 50 m2 realno, a govoreci o predgradjima tj hn rivijeri, ona zna da bude skupa - narocito ako je nekretnina blizu portonovog u kumboru ili djenovicima.

s druge strane, igalo se ne racuna u predgradja, administrativno ni cjenovno.

Koliko moze biti kvadrat, otprilike, u jednom od ona 4 solitera u Prve Bokeske brigade?

• +1 1
Posted

Brate mili, nije morgana agent za nekretnine. Ima valjda i neki sajt sa cenama?

• +1 1
  • Haha 2
Posted
6 minutes ago, Amos said:

Koliko moze biti kvadrat, otprilike, u jednom od ona 4 solitera u Prve Bokeske brigade?

bio je pre par meseci na oglasu stan od 60ak m2 za čini mi se 170k€

tamo iznad škole a ispod solitera, zgrada zidana početkom veka

• Hvala 1
Posted (edited)

trebalo bi da moze i za malkice manje u samim soliterima ja mislim, 3k mi je vise za donju savinu ali kums svakako bolje zna taj kraj (ja sam iznad autobuske, kod kanli kule). svakako nije jeftino.

vidite sajt estitor za cijene, a napisacu i ja ovdje ako naidjem.

Edited by morgana
  • Hvala 1
Posted

jebo mater 3k za kvadrat u crnoj gori

to je ovde još uvek cena za 3 kvadrata sa sređivanjem

dao bi vam q te pare.

Posted (edited)

svrckala po donjem grblju i lustici pre par nedelja. bilo je nervnolekovito, ovako nekako:

img_1_1735500491014.jpg

poz

Edited by le petit nicolas
  • +1 1
  • Wub 4
Posted
3 hours ago, radisa said:

Jbg, kupiti sa srpskim državljanstvom kuću u Hrvatskoj je omanji pakao, koliko sam razumeo advokate...

Kud ne naučih Mađarski, jebem ti samog sebe :(

da, i ja sam želeo tamo na more

• Haha 1
Posted
5 hours ago, djeneralche said:

Cemerno je prevoj izmedju Tjentista i Gacka, najvisi vrh pre nego krenes da se spustas prema nizoj Hercegovini. Pre 10ak godina prokopali tunel i skratili put, uglavnom pod snegom, odroni i sl. Ali generalno to od Tjentista do Gacka pa i na dalje blagi uzas, uzak put, krivine.

Meni je foca-tjentiste pakao, kad stignem do tjentista, onda sam u fazonu "super, najgore je proslo"

Sto se tice lokacije u cg, meni je bar najbolji, zimi je zivo kao i leti, cak leti i nisu preterane guzve, ravno, siroko, ima i voz, a i cene nekretnina su manje nego u vecini drugih gradova

Posted

Jao, u ispovesti na prethodnoj strani ne napisah da smo gledali i kuću u Gornjoj Lastvi pa su nam proveravali crkveni profil. Srećom žena je krštena u katoličkoj crkvi a to što je iz nje ekskomunicirana zbog neplaćanja poreza (valjda 8% od plate u Nemačkoj) dotle nisu ni stigli pre nego što smo pobegli iz spooky sela.