dillinger Posted November 10 Posted November 10 Kasting je odlican ali porazno je po domaci esnaf da petesedogodisnjaci glume opet 30godisnjake. Legija, Siptar, Kum...nisu bili stariji od Belivukove grupe danas.
Jimmy Kowalski Posted November 10 Posted November 10 Nije porazno. Ni u americkim i ostalim vecim produkcijama ne vode striktno racuna da 30-godisnjak mora da igra 30-godisnjaka. To su manje bitne stvari.. 1
dillinger Posted November 10 Posted November 10 (edited) Nije skroz nebitno kad se radi o stvarnim likovima drugo zadrigli Navojec I podbuhli Trifunovic nisu bas ko Bred Pit. Vise bih voleo Bikovica da vidim u ulozi Legije Edited November 10 by dillinger 1
Jimmy Kowalski Posted November 10 Posted November 10 Rekao sam da je manje bitno, ne skroz nebitno, i da se o tome nigde tako striktno ne vodi racuna. Sasvim je uobicajeno da recimo 50-godisnjak igra nekog 15 godina mladjeg, to nisu velike razlike. Kao sto je manje bitno koliko neki glumac fizicki lici na stvarnu osobu koju igra. Super je ako pogodis za nekoga, ali da nadjes toliko glumaca koji su "pljunuti neko" nema sanse i ne treba se opterecivati tim stvarima..
Milosh76 Posted November 10 Author Posted November 10 1 hour ago, dillinger said: Vise bih voleo Bikovica da vidim u ulozi Legije Bikovic ne bi mogao da odglumi ni onog sa puskom koji kao sprecava Cedu da udje u dzip u prvoj epizodi, a da se scena ne ponovi bar 3 puta. 3
booyaka Posted November 10 Posted November 10 Slažem se da su mogli primereniji kasting da naprave. U seriji o pandurima i kriminalcima moraš da imaš fit glumce.
Hele Posted November 10 Posted November 10 2 hours ago, dillinger said: Vise bih voleo Bikovica da vidim u ulozi Legije 1
Hele Posted November 10 Posted November 10 Nisam uspeo da ne odgledam, a hteo sam da se sve emituje pa onda na miru. Pohvale za glumca koji glumi Zvezdana Jovanovica, mozda mi je i jeziviji nego sam Zvezdan. Bojan deluje kao dobrica u stvarnom zivotu, tako da, pohvale za glumu. 5
ultra plasticni Posted November 10 Posted November 10 zlatko buric je protracen, on je mogao da bude zarko korac koji je imao solidne pozicije i neku vrstu moci u to vreme
Milošica Posted November 10 Posted November 10 9 minutes ago, ultra plasticni said: zlatko buric je protracen, on je mogao da bude zarko korac koji je imao solidne pozicije i neku vrstu moci u to vreme Mogao je da bude i Bracanović 1
ultra plasticni Posted November 10 Posted November 10 bio je potpredsednik vlade i kod djindjica i kod zivkovica, nije bio bas covic, ali nije bio ni naivan
ragasto Posted November 10 Posted November 10 4 hours ago, booyaka said: Slažem se da su mogli primereniji kasting da naprave. U seriji o pandurima i kriminalcima moraš da imaš fit glumce. Meni ovaj kasting izgleda sasvim dobro. Ako se vratimo u 2003, niti su svi kriminalci imali mišiće i bili tetovirani, niti su panduri išli redovno u teretanu.
Milosh76 Posted November 10 Author Posted November 10 (edited) Ne znam za online, a u EON video klubu ima prve dve epizode. Ima i na HBO MAX takodje Edited November 10 by Milosh76
Recommended Posts