October 17, 20241 yr Dugoočekivana domaća serija "Sablja" koja govori o ubistvu srpskog premijera Zorana Đinđića imaće premijeru u ponedeljak 4. novembra na Max striming platformi, kada u ponudu dolaze prve dve od ukupno osam jednočasovnih epizoda. „Sablja“ je nastala u produkciji RTS-a, This and That Productions-a i Agitprop-a. Serija koja je privukla ogromnu pažnju u čitavom regionu, osvojila nagrade u Kanu i Brnu, imala premijeru u Beogradu, Sarajevu i Leskovcu, stiže i od subote, 2. novembra, svakog vikenda na Prvom programu RTS-a u 20 časova. Edited October 17, 20241 yr by Milosh76
November 2, 20241 yr Gledam Sablju 5 minuta, uleteo sam sad, slucajno, i muka mi je. Boze, kakav osecaj.
November 2, 20241 yr Author Debili pustili Sablju na RTS! Nisu mogli da sacekaju makar drzavni dan zalosti da prodje? Stoka smrdljiva!
November 2, 20241 yr Author Ali jeste zabavni program...cak i po srpskom zakonu to ne sme da se radi. Puste koncert ozbiljne muzike ili nesto slicno,
November 2, 20241 yr Author Ok... posto je dramaticna situacija, treba da bude dramskog programa sa elementima trilera, politike, ubistva i slicno.
November 2, 20241 yr U Sablji nema ništa zabavno,,baš ništa. . Meni je prilično mučno dok gledam sve ovo.
November 2, 20241 yr Bukvalno su me vratili u taj period. Osecam teskobu dok gledam. Dobra epizoda, nema suvisnih elemenata. Brutalno, kako sve to i jeste bilo.
November 2, 20241 yr 18 minutes ago, garcia said: Dragan Mićanović JESTE Đinđić Meni se nesto bas i nije dojmio u ovih par scena. Previse lezernosti i smejuljenja u nastupu, nije bas to tako bilotm, ali aj sad.