Haklberi Posted November 3 Posted November 3 Feđa je opasan folirant veruj mi. Majka mu je iz Banje Koviljače nedaleko od mene, običan džanki bio, nije video ozbiljnog rata, ali čovek poturio priču, prošlo i sad živi od romana.
giuseppe Posted November 3 Posted November 3 Ko da je bitno. Glumiti ume, viđeno već u 'Kotlini' i inače
Sludge Factory Posted November 3 Posted November 3 6 minutes ago, Haklberi said: Feđa je opasan folirant veruj mi. Majka mu je iz Banje Koviljače nedaleko od mene, običan džanki bio, nije video ozbiljnog rata, ali čovek poturio priču, prošlo i sad živi od romana. Mozda. Sto kazu ljudi nije toliko ni bitno, dobar je glumac.
utilitarist Posted November 3 Posted November 3 ima dosta faktičkih grešaka ali bolje to pravi presek stanja od bebe koji među drugarima pominje predsednika jugoslavije vojislava koštunicu. večeras u 20h je druga epizoda.
*edited by mod Posted November 3 Posted November 3 Ko nije stigao ili nema vraćanje, od sutra ide epizoda i na Max strimingu.
morgana Posted November 3 Posted November 3 (edited) mucno. micanovic ocekivano bezvezan, glumi prostom imitacijom ali odluka da se djindjicev lik minimizira i time podvuce cinjenica da je on zrtva i prije nego sto je to ocigledno postao, je odlicna. sto kaze sludge, kontekst je nepotpun i jasno je koji mu dio i zasto nedostaje. Edited November 3 by morgana 2
Kampokei Posted November 3 Posted November 3 Uf, stomak mi se svezao u cvor od samog pocetka epizode, a vidim da nisam jedini. Sergej izgleda rodjen da glumi ozbiljne zlocince, odlican je, kao sto je bio i kao Arkan kod Gorana Markovica. Timotijevicu isto leze te mafijasko huliganske uloge. Navojec deluje dosta dobro kao Duca, a Tihana Lazovic kao Ruzica mi je bas los casting. 7
Arkadija Posted November 3 Posted November 3 Da li je Ljilja Buha zaista pobegla ovako i otišla na neku tv da sve ispriča???? Ovi novinari sa izmišljene tv mi najviše smetaju u seriji. 3
Arkadija Posted November 3 Posted November 3 Kada prikažu snimak sa sprovoda, toliko me pogodio, više nego kada sam događaj bio, a i tada mi nije bilo dobro. Strašno je kakve su zveri i njihovi pomagači haračili ovom zemljom i ostavili nam kukavičija jaja da odgajimo, da nas sada unište do kraja. 5
morgana Posted November 3 Posted November 3 10 minutes ago, Arkadija said: Kada prikažu snimak sa sprovoda, toliko me pogodio, više nego kada sam događaj bio, a i tada mi nije bilo dobro. Strašno je kakve su zveri i njihovi pomagači haračili ovom zemljom i ostavili nam kukavičija jaja da odgajimo, da nas sada unište do kraja. i mene pogodio, doslovno me vratio u ono doba
steins Posted November 3 Posted November 3 Najjača scena ikad je onaj taksista što urla na ulici. Antologija čista. I paradigma. 3
Recommended Posts