Tresko Posted December 5 Posted December 5 Kako su lepo izostavljeni neki ljudi koje ne treba pominjati. Recimo, nigde se ne pominje niti prikazuje čović, kao jedan od glavnih organizatora atentata, niti ona čuvena anegdota kad je pitao Čadonira "jel ste došli da me hapsite". Evidentno da to govno još ima veliku moć, umesto da je u zatvoru.
Hele Posted December 5 Posted December 5 Meni je glavni utisak da sam zaboravio na seriju i sad se podsetio usavsi na forum. Dakle, nebitno da li su izostavili ovog ili onog, sta je poruka... serija za zaborav sto se tice kvaliteta. Da date nekom Dancu da gleda, siguran sam da bi rekao isto. 1
utilitarist Posted December 5 Posted December 5 5 hours ago, Tresko said: niti ona čuvena anegdota kad je pitao Čadonira "jel ste došli da me hapsite". ovo prvi put čujem, da ga nisi pomešao sa staljinom?
Tresko Posted December 5 Posted December 5 2 hours ago, utilitarist said: ovo prvi put čujem, da ga nisi pomešao sa staljinom? Ne, ne. To je ispričao Čadonir, i ne samo on. 1
Recommended Posts