Jump to content
IGNORED

Sablja

Milosh76

Recommended Posts

Posted
Just now, booyaka said:

Zabranjeno je pravilima foruma.

Nemoj sad da se vadiš

Dakle, ceo pošten svet zna...

• +1 1
Posted
40 minutes ago, April said:

Nemoj sad da se vadiš

Dakle, ceo pošten svet zna...

nije se desilo

Posted

pa nije ok sto delis lazne vesti u maniru dekija mihajlova, ali cenim da si pobrkao nekoliko dogadjaja i da zaista to mislis zbog medijskog suma koji je usledio nakon ubistva. 

• +1 4
Posted

ja nemam stomak da gledam. niti sam, niti ću. kao i bilo šta o devedesetim, bombardovanju.

• +1 3
Posted

Ja vidim moja slika ali piše drugo ime, ništa nisu rekli samo gde treba da idem

Posted
55 minutes ago, morgana said:

zoran zivkovic o sablji

kaze, kao da je pisao beba popovic

Posle 1.epizode: 

On 3. 11. 2024. at 23:03, Vasilij Zajcev said:

Uloga Bebe je neki "kompromis", takođe, nadam se ne i "cena" da se ova serija emituje na RTS. Svakako pranje biografije tog skota, koji je u to vreme bio van Vlade. 

...bukvalno mi je on sve vreme pred očima kao glavni scenarista cenzor. Prikazaćete ovo što je dokazano, priznato i što sam ja pomenuo u Insajderu, i to je to. Ajde, možete i umrle i onu biljku Jočića.

• +1 2
Posted

Smejali se, pričali, neke jastoge klopali

Posted
33 minutes ago, morgana said:

dno

Ispravio sam ti ovo:)

Samo se tom liku mora priznati 1 talenat. Bubašvabe ali talenat. Nasankao nas je mnoge.. Od jagodinskog konobara do interpretatora "šta bi Zoran danas da je preživeo" (isto kao Vučić), teško da mogu da imenujem impresivniji razvojni put. Pada mi na pamet Goranče Vesić ali me poslednje vesti kolebaju. Ovaj gmaz i dalje kroji svoja odela od engleskog štofa u Londonu, gde najverovatnije dolazi na raport, i leti privatnim avionima do mondenskih letovališta i zimskih centara. Sad ima i scenarije prime time serija u kojima ga glumci igraju kao Đinđićevu desnu ruku.    

• +1 4
Posted

Ubice mog Zorana 7 

gledam imdb i sve uloge ,ovo je realno najjači glumački ansambl u istoriji naših televizija 

i verovatno jedna od najboljiih bosanskih serija :D 

Posted

Ontopic, meni je Mićanović vrhunski odigrao ulogu.

• +1 1
Posted

Odgledah večeras 7. i 8, generalno zadovoljan sam. Jasno je da nisu mogli da idu jako i do samog kraja, ali u datim okolnostima ovo je ok. Dosta toga je rečeno između redova. Sviđa mi se što su u poslednjoj epizodi mesto dobili i zapadni prijatelji, i tu je dosta toga rečeno između redova.

• +1 3